Разнообразие в косите: Добра идея, дори за първите дами

Десислава Радева е знаела, че се оставя в добри ръце
28 авг 2017 15:15,
28

Разнообразието винаги е добра идея, особено когато е свързано с визията ни. Промяната влияе благоприятно не само на нас, тя безспорно се усеща и от заобикалящото ни обкръжение, посочи в студиото на "България сутрин" коафьорът Любен Николов.

През последните дни той нашумя в социалните мрежи със снимка, на която прави прическата на Десислава Радева преди посещението на френския президент Еманюел Макрон у нас.

Пред Bulgaria ON AIR коафьорът сподели, че още с влизането в салона, първата дама е знаела, че се оставя в сигурни ръце.

Постепенно коафьорите започнали да променят цвета на косата, а за нейното оформяне използвали единствено хидратиращ продукт и сешоар.

"Актуална световна тенденция, навлизаща и в България, е късата подстрижка в стил Кейти Пери. Също така от кичури в топли цветове, акцентът все повече се измества върху такива в студената гама. А въпреки, че модата на омбрето вече отмина, се оказа, че то ще си остане класика, подобно на русата коса", допълни още Любен Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Много ми е интересно как потомствени селяни с бащи и майки селянки коментират другите хора.Никога един интелигентен човек не би си позволил подобни коментари.Може да имате други политически предпочитания,но не си показвайте простотията с такива коментари.Във всеки човек може да се намери нещо за окарикатуряване,нещо което не му е както трябва.Сигурно и вие не изглеждате особено добре,както и разните коментатори.Радева е добре изглеждаща за 50-те си години жена,добре сложена с нищо излишно.
5
13
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква първа дама на България е тази ***. Ние нямаме такава титла "първа дама". Освен това е втората "дама" на президента.
4
0
 
19
 
! Отговори
durrr преди 6 години
i kade prezidensata
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно.
2
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност точно това искам да знам - имената на стилистите и шефа на протокола на президентството! Да знаем, кой не си разбира от работата и създава гаф след гаф! Дотегна ми да се срамуваме от хората, които ни представляват в официална функция пред света.
1
6
 
44
 
! Отговори
шматка преди 6 години
А стига бе.Сега и бръснаря ли трябва да и знаем.Я пишете какъв вагинален разтвор ползваПисна ми