Принцеса Шарлот – по танцовите стъпки на баба си

Малката обичала танците като покойната Даяна
6
Принцеса Шарлот – по танцовите стъпки на баба си
Снимка: архив, Ройтерс

Малката принцеса Шарлот тръгва по танцовите стъпки на своята баба принцеса Даяна, починала на днешната дата преди 20 години, пише в. "Дейли експрес".

Херцогинята на Кембридж Катрин е разкрила, че 2-годишната й дъщеря вече се учи да танцува и заниманието много й харесва. Кейт е споделила за увлечението на Шарлот по танците, докато е придружавала принцовете Уилям и Хари във вчерашната им обиколка на една от градините на двореца Кенсингтън.

Синовете на принцеса Даяна почетоха паметта на майка си, посещавайки Бялата градина в двореца, трансформирана в чест на годишнината от смъртта й, и срещайки се с представители на благотворителни дружества.

Дворецът Кенсингтън е бившата резиденция на Лейди Ди и настоящ дом на принцовете Уилям и Хари.
Принцеса Даяна беше известна с любовта си към танците, и най-вече към балета.

На среща с принцовете Уилям и Хари директорката на Английския национален балет Тамара Рохо е споделила с тях, че много обичани продукции са станали възможни единствено благодарение на дейността на Лейди Ди за набиране на средства за различни танцови компании.

"Имаме много снимки, свидетелстващи за обичта й към танците и балета. Помня, че тя ми показваше балетните си обувки и много се гордееше с тях. Майка ни много обичаше да танцува и беше фантастична танцьорка", е споделил принц Уилям.

Любовта към танца не е единственото общо нещо между малката принцеса Шарлот и покойната й баба по бащина линия. В нейна чест и в чест на кралицата дъщерята на херцозите на Кембридж е кръстена Шарлот Елизабет Даяна.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: даянаШарлот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О да, вярно че повече прилича на кралица Елизабет!! :)И името й е страхотно, много е сладка! Изобщо тя и Джордж са две ангелчета.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малката прилича повече на пра-баба си.
4
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Обач,е е одрала кожата на прабаба си, кралицата! Живо и здраво да е детето!
3
0
 
6
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 6 години
Малко,сладко търтейче !
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рекламаааааааа
1
2
 
14
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Красавица.