Трябва да излизаме поне веднъж с родените под този знак

Преди да вземем решението да се задомим
31 авг 2017 20:00,
11
Трябва да излизаме поне веднъж с родените под този знак
Източник: pexels.com

Преди да се задомим с някой представител на зодия Везни, стабилен Телец или отдадена Дева например, има един друг знак в зодиака, с когото трябва сме излизали поне веднъж. 

Родените под този зодиакален знак са вълнуващи, забавни и непредсказуеми, същевременно с това имат добро и топло сърце. Затова, преди да сложим край на срещите и начало на семейния живот, трябва поне веднъж да излезем с някой от зодия Близнаци. 

Това вероятно е един от най-неразбраните, подценявани, дори гениални знаци. Много от известните личности, които са оставили голяма следа в историята, са от зодия Близнаци: Принс, Стиви Никс, Лана Дел Рей, Каниe Уест, Боб Дилън, Тупак Шакур, Джуди Гарланд, Наоми Кембъл.

За Близнаците е присъща двойствеността – те са едновременно опасни и любвеобилни. Те се опитват да съберат информация от възможно най-много страни и източници и ще ни кажат точно какво се случва по техния си начин. 

Енергията на Близнаците може да бъде повлияна, в зависимост от влиянието на околните върху тях. Те могат да бъдат по-доминирани от огнен знак или от земен, което до голяма степен определя и поведението им. 

Енергията на Близнаците дава мистичен обрат, много смях и приключения в живота на всеки човек.

Повече любопитни новини може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много са чаровни, обикновено са и хубавци, но на тях не може да се разчита. Така че да - да си излизал с Близнаци е добре, но не става за дълготрайна връзка.
6
1
 
7
 
! Отговори
не се лъжете преди 6 години
зодиите са глупост така че
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълно суеверие (празна вяра)
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавах една невероятно себеотрицателна жена "Близнаци", която буквално правеше чудеса, за да помага на близките си. Беше и изключително предана на семейството си, но и много деспотична, с което създаваше напрежение у дома си, но не можеше да разбере това. Мислеше, че всичките й действия са оправдани, защото са продиктувани от нейното желание да закриля и помага.Познавах и млад мъж "Близнаци", по когото всички момичета бяха луди. Беше красавец и душата на всяка компания, в която попадне.
3
4
 
3
 
! Отговори
Avatar преди 6 години
По лъжовна зодия от Близнаци няма! Чиста загуба на време.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ...Имате още един отвор, така че спокойно можете да се обзаведете и с трети близнак, не виждам причини да се лишавате от удоволствието на вдъхновен колекционер!
1
1
 
5
 
! Отговори
4 преди 6 години
По-добре излезте с този когото сте харесали, няма нужда да минавате първо през Близнаци. И те са хора, без тълкувания .