Кои са тайните ни страхове според зодията? (I част)

Когато ги научим, можем да се справим с проблема
2 сеп 2017 21:12,
3
Кои са тайните ни страхове според зодията? (I част)
Източник: pexels.com

Романтиката може да ни вдъхнови, да укрепи нашите ценности и да ни промени към по-добро, но също така и да разкрие нашите несигурности.

Можем да научим много неща за себе си, когато се влюбим, а това, от което се страхуваме във връзката, говори много за нас. През повечето време може дори да не осъзнаваме този страх и че той ни пречи. 

Ако знаем нрава на всеки зодиакален знак, това може да разкрие начина, по който различните представители се справят със страха, както и онова, което крием дори от самите себе си. 

Кои са най-големите ни страхове във връзката според зодията? Когато ги научим, можем да се справим с проблема или да помогнем на близките ни да направят това. 

Овен – уязвимостта

Родените под този знак са новаторите в зодиака, които щастливо проправят пътя си сами. Началото на нова връзка ги принуждава да настъпят спирачките и да допуснат някой друг в своя малък свят. Отварянето към хората първоначално кара представителите на тази зодия да се чувстват неестествено. 

Те обичат да са сами и само да мислят за себе си, затова може да отнеме известно време, докато свикнат с присъствието на друг човек в ежедневието им. 

Тайният страх на представителите на тази зодия във връзката е излагането на истинското си и неподправено сърце. Изглеждат твърди, но се нуждаят от нежност. 

Телец – несигурността

Никога не бива да бъдем неясни или нестабилни с Телците. Те трябва да знаят какво е мястото им до нас, защото това им дава увереността, от която така се нуждаят. 

Представителите на тази зодия искат да знаят дали става дума за забежка, приятелство с облаги или дълбока моногамна връзка. Последното нещо, което искат, е да бъдат в неведение. 

Останалата част на материала четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Астрологията многократно е била подлагана на тест и винаги се е проваляла. Предизвиквам всеки астролог да докаже обратното. Между другото добре дошли 21 век където Земята е кръгла, орбитите на планетите не са идеален кръг, а звездите във вселената и планетите в Слънчевата система нямат абсолютно нищо общо помжеду си.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Личното оръжие лекува всички страхове.
1
2
 
4
 
! Отговори
не вервайте преди 6 години
не вярвам в зодии