Кои са тайните ни страхове според зодията? (IІ част)

Романтиката може да ни вдъхнови, да укрепи нашите ценности
3 сеп 2017 20:43,
3
Кои са тайните ни страхове според зодията? (IІ част)
Източни: pexels.com

Романтиката може да ни вдъхнови, да укрепи нашите ценности и да ни промени към по-добро, но също така и да разкрие нашите несигурности. Можем да научим много неща за себе си, когато се влюбим, а това, от което се страхуваме във връзката, говори много за нас. През повечето време може дори да не осъзнаваме този страх и че той ни пречи. 

Кои са най-големите ни страхове във връзката според зодията? Вече се спряхме на тях при първите шест зодии. Нека разгледаме и останалите. 

Везни - Да бъдат истински

Везните са чудесни при неангажиращите разговори, в които се усмихват приветливо, без да разкриват много за себе си. Когато са в сериозната връзка обаче, в някакъв момент трябва да покажат всички свои страни – дори и неприятните. 

Страхът на Везните е да имат някой, който да познава истинската им същност. Не им харесва мисълта, че друг вижда негативните им черти - те винаги искат да изглеждат спокойни. Щом разберат обаче, че истинската любов не съди, преодоляват тези свои притеснения.

Скорпион – да бъдат прекалено щастливи

За никого не е тайната страха на Скорпионите от предателство, но скритият им страх звучи невероятно – да бъдат щастливи. Те живеят живота си така, сякаш всяко преживяване е на живот и смърт. 

До такава степен са свикнали на възходи и падения, че когато най-накрая имат щастливи отношения, не знаят какво да правят. Те се страхуват, че е прекалено хубаво, за да е истина. Дори поведението им може да стане параноично и разрушително. 

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За козирога е така.Не обича да го мамят.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИзвънземенЕдно време когато хората още не са имали ясна представа какво са звездите и планетите са си мислели, че ако се родиш на определена дата то тези небесни тела оказват някакво влияние върху живота ти. Което е меко казано абсурдно... по някаква причина още има достатъчно наивни хора които го вярват.
1
1
 
1
 
! Отговори
Извънземен преди 6 години
Абе квой туй зодия? Някой може ли да обясни по-подробно?