Как една майка се стопи с 45 кг за две години

Вдъхновяващата трансформация на една новозеландка
6 сеп 2017 22:45,
9
Как една майка се стопи с 45 кг за две години
Източник: DailyMail

Майка на три деца от Нова Зеландия разкри как е успяла да загуби 45 килограма за две години. 

Натали Джеймс, която е на 34 години, казва, че преди е яла макаронени изделия пет пъти в седмицата, към които често е добавяла и сирене. 

"Вече не си позволявам да ям подобни храни, а когато това се случи, се чувствам подута и ми става тежко", разказва Натали. Тя има три деца, които са под 8 години, като най-малкият – Фин, е роден със сериозно заболяване.  

34-годишната майка разказва още, че винаги е поставяла себе си на последно място, докато е отглеждала децата си – нещо, което правят много майки. 

"Когато станеш майка, в малка степен губиш самия себе си. Превърнах се единствено в нечия майка, така че беше време да направя нещо и за себе си", споделя Натали.

Макар тя винаги да е била по-едра, включително и в гимназията, Джеймс забелязала по-голяма промяна, след като ражда децата си. 

"Полуфабрикатите бяха огромна част от живота ни, но трябваше да поставя себе си сред приоритетите и да си отделя време", продължава разказа си променената вече майка, като допълва: "Толкова по-лесно е, ако човек има подкрепа от семейството, в противен случай се озоваваш в един омагьосан кръг". 

За да свали 45 кг, Натали прави драстични промени в хранителния си режим, като за целта използва приложение, което следи какво е изконсумирала. "Вече ям по-чисто – диетата ми се състои основно от зеленчуци, постно месо, яйца, кисело мляко и плодове", обяснява още Джеймс. 

Освен това, тя посещава фитнес залата три пъти седмично като тренировката ѝ е с личен треньор и е базирана на силовите тренировки, а веднъж-два пъти в седмицата тренира сама. Натали обяснява, че първата стъпка винаги е най-трудната, но просто трябва да бъдем силни и да го направим.

Снимки то фантастичната промяна на Натали може да разгледате галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Мазния преди 6 години
Постно месо какво ще рече? Дървен камък.
8
0
 
4
 
! Отговори
тнт преди 6 години
Може да постигнеш всичко - да отслабнеш,да спреш да пушиш, да си доволен от тялото си и всичко друго,което зависи единствено от тебе. Иска се "само" едно - ВОЛЯ. Тя е безплатна,но при жените често липсва.
7
0
 
3
 
! Отговори
АА преди 6 години
Браво! Направила го е по правилния начин. Аз на същите години свалих 40 кг за 4 месеца и сега имам проблем с малко излишна кожа по корема. Въпреки това не съжалявам - качеството на живот и здравословното състояние се подобрява драстично. За съжаление в България няма спортна култура - хората са масово пушачи с наднормено тегло и на 55-60 стават развалини. В здравната система и в професионалния спорт потъват милиарди, а за аматьорски спорт, който наистина повишава здравния статус - пари няма.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факта че е махнала полуфабрикатите и е почнала да готви е много голям напредък. От там може да станат и чудеса. Спорта с 3 деца е налице, само да свалиш количката или да прибереш колелото и цял ден търчиш подир тях. :)Но е важното децата да ядат истинска храна.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според всичко което съм чел по темата има 2-3 основни правила1. Да спреш разните съмнителни храни и напитки2. Да спортуваш поне 2-3 пъти седмично3. Да намалиш захарта и мазнините4. Да спазваш първите 3 точки
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До asdf Пържолките, ребърцата, смес каймата, кожата и трътката на пилето...всичко това не е постно месо, но за съжаление е много по-вкусно!
3
0
 
2
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Да, ако има кой да помага!
2
0
 
4
 
! Отговори
asdf преди 6 години
Това "постно месо" какво точно представлява.
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво...децата не са извинение, за да се запуснеш. От личен опит го знам