Скучно ви е в леглото? Пробвайте пози "Brexit", "Тръмп" или "Макрон"!

1/3 от британците не са изпробвали нещо ново в секса от над година
8 сеп 2017 21:48, Елка Василева
20
Скучно ви е в леглото? Пробвайте пози "Brexit", "Тръмп" или "Макрон"!
Снимка: архив, Reuters

Британците са изненадващо скучни в леглото, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено от компанията за презервативи "Уан".

Съдейки по данните, жителите на Острова имат спешна нужда от разнообразяване на половия живот. Допитването разкрива, че една трета от британците не са изпробвали нови пози в секса от над една година, докато 16 процента от партньорите изобщо не са склонни да експериментират и се придържат само към изпитаните.

"Експериментирането е толкова добро за секса, колкото лимонът за джина с тоник. По същия начин като с храната, работата или местата, които посещаваме, ако правим едно и също нещо отново и отново, в крайна сметка ще се отегчим. Изпробването на нови пози е ключово за разнообразието в секса. Няма нищо лошо в любимата поза, но си струва партньорите да се огледат наоколо и да почерпят идеи за новаторство в спалнята", казва сексоложката Анабел Найт.

За да окуражат скучните в леглото британци да потърсят разнообразие, експерти на компанията предлагат няколко шеговити идеи за нови пози в секса, вдъхновени от популярни телевизионни програми, сериали, продукти, известни личности:

Поза Би Би Си - състои се в мощно прецакване на дамата.

"Островът на любовта" (риалити шоу) - възможна е единствено под изпепеляващо слънце, води до пристрастяване, но с незадоволителен краен резултат.

"Коронейшън стрийт" (сериал) - поза, при която сексът трае половин час, без да се случва нищо особено.

Скандинавски ноар - палаво-страховит секс с маски.

Джон Сноу (персонаж от "Игра на тронове") - правите секс с леля си, без да знаете.

"Гогълбокс" (риалити шоу) - позата налага партньорите да стоят един зад друг пред телевизионния екран, така че и двамата да имат оптимална видимост.

"Bake Off" (сладкарско риалити шоу) - когато правите секс с нов партньор и той е толкова сладък, но въпреки това не може да е същият като предишния сладкиш.

Стормзи (грайм изпълнител) - най-популярната нова поза във Великобритания.

Златан (Ибрахимович, играч от "Манчестър Юнайтед ) - най-задоволителната индивидуална позиция, не изисква да се съобразявате дали другият "играч" е свършил.

ФитБит (умен часовник) - изпробвате колкото се може повече пози, докато достигнете препоръчителните 10 000 стъпки дневно.

Brexit - позата се състои в това просто да си заровите главата в пясъка и да се надявате на задоволяване, без да имате ни най-малка идея как да го получите.

Тръмп - позата не се препоръчва за малодушни, включва прецакването на хора в колкото се може повече страни.

Макрон - поза между по-млад мъж и по-възрастна дама.

Борис (Джонсън) - яхате партньора си като колело и се държите като палячо, русата перука не е задължителна.

Корбин (Джереми) - позата задължително включва сандали с чорапи. 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: позисекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 13Ами само като вземеш предвид факта, че Обединеното Кралство в момента е близо до 66 милиона души по население, бройката едва ли се дължи само на пиенето им.Че пият, пият, вярно е. Ама децата не се раждат от алкохола, а от ceкc (не от кекс, нито от английски пай). А ние като гледам в България как намаляваме, май трябва да намалим поне пиенето.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мислех,че британците могат само да пият. те и секс ли могат да правят ? защото и в пиенето не ги бива много.
10
0
 
5
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
народ с такова чувство за хумор как може да е скучен...парадокс...
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забравяте поза русофил, червена бабичка, и други
8
0
 
2
 
! Отговори
Язека преди 6 години
Прочетох статията преди няколко дена и се чудех как така не сте я преписали...Ето, че нещата си дойдоха на мястото.
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поза президент-изпитател:Намирате си поетеса вместо стюардеса защото вече не го вдигате(самолета) и стюардеса не ви трябва.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Позата "Брюксел" действително е най-извратената. Има и елементи на воайорство- гледаш на живо как обезчестяват държавния ти лидер, свеждайки го до прости тутка и го карат да прави неща, които не иска.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Скучно ви е в леглото? Пробвайте пози "Brexit", "Тръмп" или "Макрон"!"За истинско изживяване пробвайте позата "Държавен лидер на рапорт в Брюксел". Позата се характеризира с елементи на позата "партер", но изживяването е толкова силно, че цялото му население се чувства изнасилено.
4
0
 
7
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Ооооохххх, посмях се от сърце на всички коментари по-долу!
3
0
 
14
 
! Отговори
Скромен българин преди 6 години
Пробвай позата България в Шенген? Хващаш първата австрийска *** влизаш здраво и след това тя ти признава, за това не ви пускат в Шенген защото един път като влезете, после не искате да излезете!
2
0
 
22
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
А поза" Бойко Борисов" е да се клатитите дамата 30 минути с мръсни чорапи в устата! При позата "Ердоган" ти забиват чадър отзад и тайните турски служби го вадят разтворен1
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тц...нища.Том и Джери е наща поза.