Говори Трейси Кокс: Каква личност сте в сексуален план?

Как да я разпознаем и да запазим страстта? Вижте!
Обновена: 9 сеп 2017 22:39 | 9 сеп 2017 22:28,
8
Говори Трейси Кокс: Каква личност сте в сексуален план?
Източник: pexels.com

Забравете всичко, което някога сте чували за привличането на противоположностите - в леглото е много по-полезно да сте сходни. Не става дума само за честотата, на която трябва да се съгласите. Видът секс, който и двамата искате, също е много важен.

Случаите на несъответстващи сексуални личности са сред най-често срещаните проблеми, с които се занимават терапевтите - и това е нещо, което в крайна сметка може да разруши най-добрите отношения.

Проблемът е, че не е лесно веднага да забележите сексуалността на партньора в ранния етап на отношенията. Актът на влюбването стимулира сексуалното желание на хората с ниско либидо и прави двойките по-смели. 

В същото време онзи, който търси тръпката, е доволен от "обикновен" секс, защото има високи нива на хормоните на любовта.

Едва когато те се понижат, ще получите истинска представа за естественото сексуално желание и личност на партньора ви. Терапевтите днес смятат, че ако знаете какво възбужда вас и партньора ви сексуално, това е жизненоважна улика, която помага да се съхранят нещата в дългосрочен план.

Австралийският секс терапевт, Д-р Сандра Пертот, дори е идентифицирала 10 вида либидо или "сексуални личности". Тях представя друга известна сексоложка – Трейси Кокс, която дава и съвети на тези, които разпознават себе си или своя партньор в тях. 

Намерете своята, идентифицирайте партньора си и ще имате уникална представа за вида на секса, който ще продължи да интересува и двама ви в дългосрочен план.

Чувствен

Сексът е израз на любов. Емоционалната близост е по-важна от сексуалното представяне. 

Какво е важно при тях: Забавете всичко, фокусирайте се върху докосването и галенето, изберете пози, при които да сте "лице в лице". Поддържайте контакт с очите през цялото време, включително и когато и двамата стигате до оргазъм.

Останалата част на материала четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Защо цитирате буржоазни сексоложки, като си имаме Кобилкина?!? Наше, руско момиче, не някакви самозвани овчарки, които нищо не разбират и си измислят.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
медиите се отнасят към нас като като деградирали простаци. Новина от blitz: Моделка даде съвет за перфектния ***. Вижте как да го постигнете...Не е за вярване какви чалгарски новини ни заливат от свинските медии. В държавата на свинете няма как да не живеем в ***.
4
1
 
2
 
! Отговори
нормална личност преди 6 години
не сме ***
3
1
 
2
 
! Отговори
,,трейси,, преди 6 години
абе я вземи се скрии с тези фалшиви ,,учителски публикации,, и хабер си нямаш от любов а камо ли от секс с любов ,,сексуален план,, не сме в соца нормална личност сме ало
2
5
 
4
 
! Отговори
Бае ви Прое преди 6 години
Говори бае ви Прое: не сме такава личност,каквато им се иска на червените прайдове!
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не става дума само за честотата, на която трябва да се съгласите."===Стигнах до това изречение (второто в статията) и реших, че няма нужда да чета нататък. Стигне ли се до това да преговаряте и да постигате съгласие за честотата, значи цялото начинание е безсмислено.