Говори Трейси Кокс: Каква личност сте в сексуален план? (II част)

Как да я разпознаем и да запазим страстта помежду ни?
10 сеп 2017 19:15, Анна Дантева
0
Говори Трейси Кокс: Каква личност сте в сексуален план? (II част)
Източник: Pexels.com

Забравете всичко, което някога сте чували за привличането на противоположностите - в леглото е много по-полезно да сте сходни. Не става дума само за честотата, на която трябва да се съгласите. Видът секс, който и двамата искате, също е много важен.

Случаите на несъответстващи сексуални личности са сред най-често срещаните проблеми, с които се занимават терапевтите - и това е нещо, което в крайна сметка може да разруши най-добрите отношения.

Проблемът е, че не е лесно веднага да забележите сексуалността на партньора в ранния етап на отношенията. Актът на влюбването стимулира сексуалното желание на хората с ниско либидо и прави двойките по-смели. 

В същото време онзи, който търси тръпката, е доволен от "обикновен" секс, защото има високи нива на хормоните на любовта.

Едва когато те се понижат, ще получите истинска представа за естественото сексуално желание и личност на партньора ви. Терапевтите днес смятат, че ако знаете какво възбужда вас и партньора ви сексуално, това е жизненоважна улика, която помага да се съхранят нещата в дългосрочен план.

Австралийският секс терапевт, Д-р Сандра Пертот, дори е идентифицирала 10 вида либидо или "сексуални личности". Тях представя друга известна сексоложка – Трейси Кокс, която дава и съвети на тези, които разпознават себе си или своя партньор в тях. 

Намерете своята, идентифицирайте партньора си и ще имате уникална представа за вида на секса, който ще продължи да интересува и двама ви в дългосрочен план.

В първата част на материала се спряхме върху пет от сексуалните личности, ето кои са останалите. 

Зависимият

Сексът е нещо, което намирате за толкова привлекателно, че е трудно да се контролирате. Той ви контролира, а не обратното, и затова сте склонни да изневерявате. 

Най-правилната стъпка: Бъдете конкретни за това, което очаквате от тях (може да се съгласите за порно, но не на заснемане на секса например). След това насочете тяхната енергия и ентусиазъм към други страсти.

Правете секс по-често, но за по-кратко, и се уверете, че тяхната техника е идеална за вас, за да бъде удоволствието възможно най-голямо.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари