Най-силната страна на всяка зодия (I част)

Какви са най-добрите ни качества според зодиака?
16 сеп 2017 22:00, Анна Дантева
4
Най-силната страна на всяка зодия (I част)
Източник: pexels.com

Като човешки същества, ние имаме своите добри и лоши страни, а последните винаги се виждаме като трески, които трябва да издяламе, за да се усъвършенстваме и да станем по-добри. 

Казвано ни е, че важен е не само външният вид - нашата личност също трябва да бъде безупречна, тъй като тя има по-голяма сила на привличане. 

Всеки от нас е уникална и съвършена личност по свой собствен начин, а астрологията има своя поглед и обяснение за качествата на всеки зодиакален знак. Кои според зодиака са най-силните ни черти?

Овен

Целта на представителите на тази зодия е да бъдат първи във всичко, а, за да я постигнат, трябва да имат смелост. Няма по-смел знак. Това качество ясно проличава от рисковете, които поемат, и изборите, който правят. 

Невинаги са сигурни, че резултатът ще бъде положителен, но знаят, че ако искат да постигнат величие, трябва да имат кураж и да силна вяра. Именно куражът е силата, която ги задвижва. 

Телец

Телците са много стабилни. Често хората се фокусират върху увлечението им по материалните удоволствия и по-фините неща в живота и забравят за силните страни на родените под този знак. 

Способността им винаги да бъдат до онези, които се нуждаят от тях, често се пренебрегва. Тяхната щедрост и надеждност са това, което ги прави едни от най-добрите служители и също така приятели, от които никога не трябва да се отказваме.

Останалата част от материала четете на Tialoto.bg


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
... преди 1 година
До Анонимен 1 sega 4uvam za tova. imam dvama liubimi hora - bliznaci , i dokolkoto gi poznavam sa dosta 4uvstvitelni . kazvam go sus sigurnost - ednoto blizna4e mi e hlapeto na koeto sum roditel i znaia kakvo mu e v du6ata, a drugia obojavam, kato muj , tam e cial vulkan , i zatova se zamisliam kolko e viarno tova koeto pi6e tuk .
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-силната черта на телеца е техният колективизъм. Изразява се в обществена активност, участие в организации, създаване и грижа за семейство, любов към децата.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"и изборите, който правят." Простотията е пълна и повсеместна!
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най силната страна на близнаците е тяхната хладина. Това е най-слабо чувствителната зодия. Проявата на емоции прави човека уязвим.
Прави ли Ви впечатление колко хладнокръвно, дистанцирано и неангажирано се държи стожерът на ГЕРБ-организацията Цв. Цв.? А Царят?
По същата причина зодия близнаци най-лесно сключват брак и браковете им са по-устойчиви. Бракът винаги е бил финансова институция, така е и по зодиак, и във всички култури.