Забележителна трансформация: Да се стопиш с 25 кг

Това е резултатът, когато поставиш здравето на първо място
16 сеп 2017 18:50,
4
Забележителна трансформация: Да се стопиш с 25 кг
Източник: Daily Mail

След раждането на първата си дъщеря, Рей Уилингъм, която е на 30 години, е засегната от постродилна депресия и се бори със загубата на теглото, което е натрупала по време на бременността.

Тази нейна битка продължава и през следващите години, но без особен успех.

Майката, която има три деца, пиела по литър диетична кола всекидневно, редовно хапвала и по цяла плодова торта на ден, а здравето ѝ не било сред приоритетите ѝ. 

Вместо да се отдаде на отчаяние обаче, тя решава да преразгледа начина си на живот и си поставя за целта да свали 25 кг. 

"Борех се със стреса и излишното тегло и аз просто се превърнах в човек с отрицателна нагласа", споделя Рей и продължава: "Ядях каквото ми се яде, без да се замисля за здравето и теглото си. Кърмех и бях постоянно гладна".

Рей, на която ѝ липсва енергия и започва се чувства все по-изтощена, решила да постави своето здраве сред приоритетите си и започва отново да ходи на фитнес. Храни се здравословно и балансирано.

Тя тренира и вкъщи, а резултатът скоро е налице – след шест месеца тя се разделя с 15 кг, чувства се и изпълнена с енергията. 

"След първите три месеца, вече се изградиха и навици и вече нямах никакви затруднения. Бях толкова мотивирана да загубя следващия килограм, включих и тичане, комбинирах фитнеса и силовите тренировки", продължава разказа си Рей.

Днес тя се чувства чудесно, след като се разделя с 25 кг, а външният ѝ вид е неузнаваем. 

Забележителният успех на Рей може да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само че не пишат дали е кърмила детето през всички тези месеци, през които е отслабвала.От майка си знам, че ме е кърмила цяла година и през това време е свалила 19 кг, без да пази диета и без да отделя специално време за спорт.Една от колежките ми, след като роди, кърми близо 6 месеца и през това време отслабна с 10 кг, също без да пази диета.
3
2
 
3
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
До -И накрая установи, че тя харесва яхти? :)
2
3
 
6
 
! Отговори
- преди 6 години
Килограми се свалят по-лесно от колкото си мислите. Достатъчно е да се влюбиш истински - ей така за мотивация. А като имаш мотивация, всичко е лесно.Говоря от опит - за 3 месеца свалих 30 кила.
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко хубаво, но прекаленият спорт води до травми за цял живот. Така че, медиите, хайде малко по-отговорно! Говорете за умерен двигателен режим, а не за спорт изобщо. Обикновеният човек не получава милиони, за да спортува и няма медицински щаб с най-авангардните технологии зад гърба си. Има вече медицински кампании за по-умерено спортуване. Не всеки спорт и винаги е полезен.