Женските качества, които привличат мъжете

Стегнатото тяло винаги ще е на почит у силния пол
17 сеп 2017 19:50,
22
Женските качества, които привличат мъжете
Източник: pexels.com

Изключително популярна е темата около въпросът, който остава без отговор - какво искат жените. Какви обаче са мъжките желания? Доколко жените знаят и разбират какво искат мъжете? Това също невинаги е много ясно за дамите. 

За да внесем малко яснота, ще се спрем на някои от ключови моменти във вида и поведението на нежните половинки, които имат привлекателна сила върху силния пол.

1. Поддържате тялото си стегнато

Това определено е сред желанията на момчетата по отношение на жените като цяло, защото мъжете обръщат особено внимание на визията и са склонни да харесват жените, с които гордо могат да се похвалят. 

Разбира се, има изключения от всяко правило, но статистиката сочи, че повечето мъже харесват малките и стегнати задни части. 

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слаба кожа и кости вморисана помачка с топка черни Косми на венеренио хълм.Ако не то е мъка за теб ходи си легай ти стакава пародия жена.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И като по разчиташ тулнтам още повече ти се догади.Черна ненръсната и помакиня вмирисана.Така я определят легай си ти с такова.Ако не те е гнус.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми не знам като видя космата кожа и кости ми се догади.Такова кой е бе на кой му стааа от такова дърво новите в кожа с топка черни космати.
12
3
 
2
 
! Отговори
Таню преди 6 години
Хахаха, да бе! :)Наскоро една приятелка ме питаше (визирайки едни тлъcти, увиснaли yрyнгели минаващи покрай нас) - Добре де, на кой му става от тия, кой ги ***?!?! Че и колички бутат? По стечение на обстоятелствата знаех, че едната е женена за чeнгe, втората за ватман, а третата се изцепи, че мъж и има магЪзин за айфони. Та... Бае ти *** мaндръса сичкото дупка (само от контакта му е останал един детски страх) :D Космати, потни, желирани - сичкото бегемама му е в таргета :) Справка - плажа!
11
0
 
3
 
! Отговори
а преди 6 години
Анна, хайде малйо по-грамотно, още в първото изречение имате правописна грешка.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам, дали някой знае и е чел за италианците, която се подписва като " черната ръка".Да той е безпардонен,безкомпромисен,жесток,безмилостен,но цени. Знаеш ли какво? Човечността у хората.Хората са много,но човеците са малко.Ала-бала баба ти се е на срала.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фо11Бали се сещаш,че мъж който вдига ръка на жена е ***.Не се котира много,дори в средите на баш мутрите. Те държат на жените си преди всичко на семейството.аТакова къде бият жени не са за тези които ги мислиш. Те са гаменчета ,които им липсват първите седем.Другите са възпитани да уважават най-важната жена в семейството майката. Дали е неговата или тази на децата му стойността е същата и се ползва с това право и уважение.
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България има свестни мъже ама жените са с по-специални предпочитания и обикновено свършват с мускулест охранител който след известно време ги ползва за боксови круши или с някоя пенция-милионер.Кво да ги правиш,нали са и умни и красиви.
7
7
 
6
 
! Отговори
три са преди 6 години
четири са - влагалище, задни части, гърди и лице
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дама пътува у купе.Влиза мъж и започва да я сваля.-Извините, да не би да сме се среща ли никъде?- Не сам ви запаметила, ни СО паре,ни СО курац.
5
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1. Големите цици2. Големите цици3. Голееееемите цици4. Големите цицииии5. Да е куха като лейкаТова са идеалите на масовия мъж, особено по нашите географски ширини. Но и по света си е така.
4
5
 
2
 
! Отговори
До Жените преди 6 години
Ама неможете са ги направите такива. Нали?
3
5
 
17
 
! Отговори
жена преди 6 години
и ние харесваме някои части на мъжете по-стегнати.....ама..........
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Янчева а ти какво очакваш , някой епилиран гей?дъщеря ми ме питаше скоро, защо и двете баби никога не са правили епилация на крака и подмишници ???
1
2
 
20
 
! Отговори
Янчева преди 6 години
Е то щото жените харесват отпуснати телеса у мъжете. Може би и с достатъчно окосмяване по гърба,че като го обгърнеш с ръце и куки за плетене да му оплетеш пуловер.