Според зодията: Защо мъжете се усамотяват (II част)

Астрологията може да ни подскаже кои са причините
24 сеп 2017 22:45,
2
Според зодията: Защо мъжете се усамотяват (II част)
Източник: pexels.com

Понякога може да се окаже голямо предизвикателство да прогоним чувството на самота, а това може да изисква повече от разговор с добър приятел. 

Моментите на самота са съвсем нормални – всички ги имаме, но когато състоянието продължи за дълго, то може да ни засегне много сериозно. 

Астрологията може да ни подскаже кои са причините мъжете от различните зодии да се усамотяват. След като разгледахме първите шест знака от зодиака, предстои да се спрем и на останалите шест. 

Везни

Изглежда, че с всички мъжът Везни се държи топло и студено. В един момент той е най-добрият приятел с някого и в следващия не може да издържи компанията му. 

Околните дори няма нужда да направят нещо конкретно, за да го отблъснат. Сякаш една част от него иска да бъде оставена сама, докато другата иска да бъде с хора, така двете се борят, а резултатът е дълбока самота. 

Скорпион

Самите те определят себе си като самотници и нямат нищо против това. Нямат обаче представа как да се измъкнат от омагьосания кръг на самотата. 

Може и да се наслаждават на собствената си компания, но това не означава, че е добра идея да се отърват от всички хора в живота си. Трябва да намерят баланса.

За останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
шарлатани преди 6 години
както винаги не познахте