Сървайвърка си спретна чуден дом на колела

Силвия Радулова превърна стар ван в приказен хол
25 сеп 2017 12:30, Красимир Ангелов
8

Снимка: Труд

Виж други галерии »

Силвия Радулова определено е един от най-запомнящите се участници в родните издания на "Сървайвър". И макар да не спечели приключенското риалити, тя продължи да впечатлява и у нас със своята форма, любов към моторите и каскадите.

Тази година Силвия успя да осъществи още една своя мечта – да има дом на колела. В такъв се превърна малък ван, който вече е удобен хол на колела, разказва историята й "Труд".

"Исках този сезон да отида в чужбина, по-точно в Ница, Франция за няколко месеца и да карам, да се обучавам на стънт (каскадьорски, б.р.) номера с моят мотор "Кавазаки Нинджа 636", разказва идеята за новата си придобивка красавицата.

По думите й едно такова посещение би й помогнало да научи нови неща в каскадите и затова тя започнала всичко необходимо за посещението във Франция.

"Исках да имам едно превозно средство, което ще побере и мотора, и машините ми за шиене и художествените материали и гардероба ми, т.е. като ще се изнасям, да се изнасям със всичко", обяснява тя.

За целта тя бързо се разбира със своя приятелка да купи нейния миниван. Нещата обаче не са толкова прости и не приключват само с покупката – следва здрави интериорни промени по 20 годишния ван "Опел Синтра" - здраво вътрешно почистване, нови седалки, нов мокет и т.нат.

За нейно съжаление обаче плановете й на този етап остават нереализирани заради житейски изненади, които объркват плановете й. Силвия обаче е убедена, че скоро ще може да използва своя нов дом на колела по предназначение.

"Понеже животът ме е научил да приемам всичко, което ми се случва като еднакво, тоест на доброто се радвам, на лошото търся решение и се ориентирам да намеря ползата и позитивното в него. И понеже щом тези обстоятелства ме застопоряват тук, на наша земя, седнах, огледах се и реших… този миниван ще стане отдавна мечтан подвижен дом. Защо не? Аз ремарке за мотора имам, има теглич, имам и миниван и нещо ще превърна в уютно място за спане и релакс. А и от малка мечтая за живот на колела – каравана, приключения и далечни пътешествия", споделя сървайвърката. И споделя, че с него може да се оттегли в природата и да бъде неразделна част от нея за дни.

След напрежението в ежедневието, сървайвърката изпитва нуждата да се оттегля в някоя дива местност и да се слива с природата за дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без WC голямо сливане ще е.
6
2
 
13
 
! Отговори
След напрежението преди 6 години
съсливам с природата
5
2
 
13
 
! Отговори
Звяр преди 6 години
E*aти тялото!
4
2
 
6
 
! Отговори
Звяр преди 6 години
*** тялото!
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ясно а кога смята да ражда деца?
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Менко, ти не харесваше ли по-пищни, бре?
1
4
 
23
 
! Отговори
Менко на 48 вдовец преди 6 години
И я бих се слел с нея, неколкократно на дивото и место....