Зодиите с най-голям късмет. Само той ли е определящ?

Добре е да се вгледаме в зодиака, добре е да се вгледаме и в нас самите
26 сеп 2017 22:45, Анна Дантева
8
Зодиите с най-голям късмет. Само той ли е определящ?
Източник: pexels.com

Всеки човек може да направи така, че да има повече късмет. Истината е, че ако седим и чакаме нещо да се случи, едва ли ще бъдем късметлии. Ако обаче заменим чакането с действия, резултатът вече може да бъде съвсем различен.

В изкуството по създаване на собствения си късмет определено има какво да научим от някои знаци в зодиака. Добре е да се вгледаме в примера на тези зодии.

Водолей

Водолеите създават своя собствен късмет въз основа на това, което Вселената им казва. Те се опитват да бъдат от типа "иди и си го вземи", но ако това не проработи, се опитват да потърсят решения вътре в себе си.

За своя късмет Водолеите често разчитат едновременно на себе си и на Вселената, така че, когато успеят, може да бъде загадка как са го постигнали.

Родените под този знак вярват, че късметът идва от самите тях.

Кои са другите зодии четете на Tialoto.bg


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не триете коментари моля! ако не отговорите на "Нетърпелив" то не му трийте коментара! Това което публикувате е антиХристиянско и предствалява само измама и подвеждане на хората от едно древно окултно изкуство! Затова заслужава такива коментари написани от хората осъзнаващи това..
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой измисля тези глупости?
Дори астрологията не се занимава с подобни обобщения. Ако си говорим за астрология, обаче, не за жълта порнография, каквато има в "Тялото".
Дали не се списва от няколко пубера - връзкари, чиито родители са важни клечки и са ги уредили да правят нещо?
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може и да сте прави. Аз все сравнявам написаното във вашите статии със зодиите на известни терористи, бомбаджии, сериини изнасилвачи... и май познавате като цяло, но ми е трудно да преценя как да ги избирам по известност или по лични постижания в изграждането на организации.
2
1
 
1
 
! Отговори
шарлатанство преди 1 година
,,и Вселената се намеси,, не сме зодия
1
0
 
8
 
! Отговори
Ееееееееееееееееее преди 1 година
С тези зодиии сте като начинаещ букмейкър нищо не познава, спрете се ВЕЧЕ СТАВАТЕ СМЕШНИ.