Зодиите с най-голям късмет. Само той ли е определящ?

Добре е да се вгледаме в зодиака, добре е да се вгледаме и в нас самите
26 сеп 2017 22:45,
8
Зодиите с най-голям късмет. Само той ли е определящ?
Източник: pexels.com

Всеки човек може да направи така, че да има повече късмет. Истината е, че ако седим и чакаме нещо да се случи, едва ли ще бъдем късметлии. Ако обаче заменим чакането с действия, резултатът вече може да бъде съвсем различен.

В изкуството по създаване на собствения си късмет определено има какво да научим от някои знаци в зодиака. Добре е да се вгледаме в примера на тези зодии.

Водолей

Водолеите създават своя собствен късмет въз основа на това, което Вселената им казва. Те се опитват да бъдат от типа "иди и си го вземи", но ако това не проработи, се опитват да потърсят решения вътре в себе си.

За своя късмет Водолеите често разчитат едновременно на себе си и на Вселената, така че, когато успеят, може да бъде загадка как са го постигнали.

Родените под този знак вярват, че късметът идва от самите тях.

Кои са другите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не триете коментари моля! ако не отговорите на "Нетърпелив" то не му трийте коментара! Това което публикувате е антиХристиянско и предствалява само измама и подвеждане на хората от едно древно окултно изкуство! Затова заслужава такива коментари написани от хората осъзнаващи това..
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой измисля тези глупости?Дори астрологията не се занимава с подобни обобщения. Ако си говорим за астрология, обаче, не за жълта порнография, каквато има в "Тялото".Дали не се списва от няколко пубера - връзкари, чиито родители са важни клечки и са ги уредили да правят нещо?
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може и да сте прави. Аз все сравнявам написаното във вашите статии със зодиите на известни терористи, бомбаджии, сериини изнасилвачи... и май познавате като цяло, но ми е трудно да преценя как да ги избирам по известност или по лични постижания в изграждането на организации.
2
1
 
1
 
! Отговори
шарлатанство преди 6 години
,,и Вселената се намеси,, не сме зодия
1
0
 
8
 
! Отговори
Ееееееееееееееееее преди 6 години
С тези зодиии сте като начинаещ букмейкър нищо не познава, спрете се ВЕЧЕ СТАВАТЕ СМЕШНИ.