Кулинарят Виктор Апасиев пренася руската кухня в България

Впечатлен е от подправките, които се използват в страната ни
30 сеп 2017 19:35, Василия Пейчева
18

1943 гледания   |  Още видео
Шеф Виктор Апасиев от Русия е кулинар от 14 години. Той е специалист в руската кухня, печелил е безброй награди от конкурси, а сега е на гости в България.

Пред Bulgaria ON AIR той сподели, че тенденциите в руските ястията са много бурни, съчетани са различни традиции и технологии от цял свят, а достъпът до интернет, където можем да открием всичко, пък ни дава възможност да експериментираме и да се развиваме непрестанно.

В София младият готвач представи на живо и специална рецепта с риба.

Шеф Апасиев е любител на месото и споделя, че е много впечатлен от изобилието от подправки, които се използват в страната ни.

А най-важното в кулинарията според него е в творчеството.


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А мерси от тая кухня.
13
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За първи път чувам за руска кухня. Това някакъв майтап ли е?
12
4
 
6
 
! Отговори
Долу Масква! преди 1 година
Къде е демократичната общественост, къде е гражданското общество? Да се вдигне срещу тая проява на вмешателство, да протестира, протестира... Нали за това право се борихме толкова дълго! Събуди се народе, вярно, че е събота вечер, но той врага точно това иска- да те напие с водка и да те приспи. Няма да стане, ние направихме своя цивилизационен избор, по думите на един велик държавник, избран от българския народ за личност на 20 век.
11
3
 
7
 
! Отговори
Слоган преди 1 година
Всеки пелмен- кремълски хибрид, приготвен лично от кагебееца В.В.П. срещу демократичната ни родина!
10
5
 
6
 
! Отговори
Не ви е срам! преди 1 година
И този е част от кремълската агресия. Никаква руска кухня! Тя е заплаха на атлантическия избор, който сме направили и демократичното общество, което изградихме. Да се обяви за незаконна и да не се допуска на наша територия. Ууууууууу!
9
3
 
3
 
! Отговори
Брюкселско зейе преди 1 година
Въййй, хибридчиците ни почнаха и с кулинарията. Сега и шопската салата, ракията и лютеницата ще налазят! Не се спряха, то не бяха туристи, не бяха вносни камериерки.... Бдете, хота, пазете зимнината, туршиите и киселото заЙе. Няма да им се дадем на рашките, я!
8
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руската салата, която е френска и руснаците я наричат "салата Оливье" е измислена от придворния готвач-французин Оливие.
Омръзнало му да гледа как руските просстаци по приемите се тъпчат с всичко наред и им забъркал една голяма тенджера с всички налични продукти, омешани с майонеза.
Изяли си пръстите!
7
11
 
14
 
! Отговори
Готвач преди 1 година
Я слезте на земята. В света руски ресторанти има единствено заради там живеещите руснаци. Винаги фалират. До вчера олио нямаха.
6
4
 
12
 
! Отговори
DJAC преди 1 година
Ако искаш да ти се раскаже играта,вземи си рускиня да ти готви.
5
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Строганов - просто един боламач
4
1
 
13
 
! Отговори
анонимко преди 1 година
Нищо не си пропуснал!С толкова акъл-толкова.
3
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбираш от руска кухня, колкото прасе, от кладенчова вода.
Явно не си чувал за световноизвестото ястие Бьоф Строганов.
2
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Пирожки и водка. Пропуснах ли нещо?"

Ти ни кажи. Нещо друго пил ли си?
1
15
 
10
 
! Отговори
Готвач преди 1 година
Пирожки и водка. Пропуснах ли нещо?