Могат ли мечките да шофират? Май не! Ама се пробват!

Мечка и малкото й се намърдаха в кола, вижте какво се случи
7
Могат ли мечките да шофират? Май не! Ама се пробват!

Мечка и малкото й се превърнаха в истинска сензация в социалните мрежи, след като се озоваха по незнаен начин в лек автомобил и шокираха шофьора му.

Странната и леко комична случка се разигра в курортното градче Пиджън Фордж в американският щат Тенеси, което предлага много възможности за почивка и отдих.

На клипа, качен в YouTube, се вижда как гол до кръста мъж първо се опитва, а на втория опит отваря вратата на своя SUV, а отвътре излиза мечка и нейното малко мече.

На клипа се чува и развълнувания глас на жена, която записва клипа, която говори: "Боже мой, Боже мой, не съм виждала такова нещо през целия си живот!".

В крайна сметка пуснатите на свобода мечоци продължават да се навъртат около колата и в края на клипа дори правят нов опит да влязат в нея. 

Пиджън Фордж е туристическо градче край Великите димящи планини в САЩ. Край него се намира и прочутия парк на Доли Партън - Dollywood.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: мечкаДоли Партън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
15
 
! Отговори
CNN преди 6 години
Това е тайна и коварна програма на руските тайни служби за тормоз над американците.Лично Путин е дресирал тези мечки да тормозят американците.
3
0
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Могат да карат колело, ако са циркови. Има такъв случай в Твърдица, където двама немски ловци дошли да отстрелят мечка. Местните които им организирали лова, купили една мечка от роми и я пуснали по пътечката към чакащите на пусия ловци. Нещеш ли обаче, по пътечката минало момче с колело. Като видяло мечката то хвърлило колелото и побягнало, а мечката която била циркова се качила на колелото и смело отпрашила към ловците. Като видели мечка идваща към тях на колело ловците почнали да се кръстят...
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Te и жените в Саудитска Арабия се опитват да шофират, ама не им дават! Мохаммед да не се обидел викат...
1
1
 
7
 
! Отговори
Тончик Харитончик преди 6 години
Силен мъж, потен... Да изгони мечките и да ме подслони мене в колата... Става!Само тая дето е снимала клипа какво търси там?