Нежност, чувственост: Кои са най-красивите италианки?

Те лесно могат да завладеят сърцето на всеки мъж
2 окт 2017 20:30, Екип на Tialoto.bg
7
Нежност, чувственост: Кои са най-красивите италианки?
Източник: Reuters

Наред с модата, дизайнерите, специалитетите, италианците се гордеят и с жените си. Италианките са едни от най-красивите жени в света и затова има редица примери. Женствени форми, страстен темперамент, чувственост – всички тези черти са подходящи за примерите по-долу.

Тези жени могат да накарат всеки мъж да омекне и да бъде моделиран. Вижте Топ 8 на най-горещите италианки, подредени от сп. Elle.

Моника Белучи

Моника Белучи с право може да носи званието секссимвол на нашето време. Ярката външност на актрисата с ангелско лице и тяло на грешница продължава да вдъхновява режисьорите за различните интерпретации на тема „поругана красота“. Белучи успя да влезе в редица такива образи – от Мария Магдалена до улична проститутка.

Орнела Мути

Красавицата с примес на естонска кръв е въплъщение на атипичното схващане за красота. Дори за италианците външният вид на Мути е екзотичен. Най-поразителното е, че времето все още не властва над 62-годишната звезда. Каква е тайната – в гените или спагетите? А има ли значение?

София Лорен

София Лорен е символ за красота. Никой не подлага на съмнение нейния талант, все пак има награди от всички престижни фестивали. Но тя се превърна в икона на тема женственост, по която мъжете се прекланят, а жените опитват да имитират. Виолетовите очи и плътни устни обаче са устояли на милиони почитатели, защото сърцето ѝ принадлежи на един – филмовият продуцент Карло Понти.

Вижте кои са останалите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
има и други преди 6 години
Мария Грация КучинотаБез нея всяка класация е непълна.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 1 Във филма Имало едно време на запад Клаудия Кардинале беше по-красива даже от Моника Белучи за мен.
3
3
 
11
 
! Отговори
б вгбх преди 6 години
10 години в Италия Там, красивите жени са като печалба от тотото .Има ги но са тотална рядкост .Всичкото е крокодил до крокодила Намерили сте 4-5 на 60 000 000 население .
2
3
 
6
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Бил съ два пъти в Северна Италия. Наистина са италианките там са красиви жени!За южанките не знам.Въобще аз си падам повече по красивите брюнетки!)))))
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Т. е. да разбираме, че всеки мъж е лесен.