Сексуален хороскоп: Какво ви чака през октомври?

Топлината на нашите желания ни загрява най-добре, нали?
2 окт 2017 23:00, Екип на Tialoto.bg
7
Сексуален хороскоп: Какво ви чака през октомври?
Източник: pexels.com

Температурите навън започват да падат, но те не бива да влияят на нашия сексуален живот. Напротив, сега е времето, когато топлината на нашите желания ни загрява най-добре.

Предлагаме ви сексуален хороскоп на сп. Elle за всеки знак и как да не губите и грам от своите чувства.

Овен

Общо настроение: През октомври звездите не предвиждат тишина в спалнята. Настроението ви в никакъв случай няма да е спокойно и това ще бъде видно за всички около вас, не само за партньора ви. Често можете да променяте решенията си, но избягвайте агресия и се опитвайте да контролирате желанията си.

Когато сте с партньор: Какво е по-приятно: да дадеш или да получиш? Сексуалният хороскоп за октомври предлага решение – като сте решили да угодите на партньора, само увеличавате удоволствието си.

Ако търсите партньор: Не вземайте никакви измислени решения, само за да избегнете чувството на самота. Особено ако по пътя ви изведнъж се появи любовник от миналото – в тези отношения само времето ще постави всичко на мястото му.

Телец

Общо настроение: Сега предпочитате уединение и уют, а не бурни партита с приятели.

Когато сте с партньор: Наблегнете през този месец да бъдете по-дълго време заедно, това чувство на близост и топлина ще заздрави още повече връзката ви. В такава атмосфера е хубаво да правите планове за бъдещето – просто се опитайте да ги обясните подробно на партньора си, за да достигнете от думи до дела заедно.

Ако търсите партньор: Звездите са подготвили среща, която може да заеме важно място в живота ви. Сексуалният хороскоп за октомври дава само един важен съвет – вярвайте на сърцето си, а не на съветите на другите.

Близнаци

Общо настроение: Този месец се подготвя някакво семейно събитие, благодарение на което ще е необходимо да прекарате повече време с близките си. Не отделяйте обаче цялото си усилие в тази насока – следващите седмици ще ви позволят да преживеете чувства като нежност, радост и чувство за хармония със себе си.

Когато сте с партньор: Погрижете се за партньора, но не забравяйте собствения си интерес – само при такива условия и двамата ще можете да изпитате най-доброто и желаното. По-често говорете за това, което ви харесва и какво очаквате от секса.

Ако търсите партньор: Появата на ново запознанство ще бъде впечатляващо, но се опитайте да го проучите повече, без да се влияете от учестения сърдечен ритъм. Ако бъде „просто секс“ е малко вероятно да донесе удоволствието, което очаквате.

За останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Интересно, но финансов хороскоп за ноември ще е много по-четен и коментиран!!16688