Защо оргазмът липсва? Разказва Трейси Кокс (II част)

Някои жени дори не знаят дали са имали такъв
8 окт 2017 23:00,
21
Защо оргазмът липсва? Разказва Трейси Кокс (II част)
Източник: pexels.com

Когато става дума за оргазъм, мнозина биха казали, че това е непозната за тях територия. Според известната сексоложка Трейси Кокс много жени не са напълно убедени, че някога са стигали до върховно сексуално удоволствие. 

Докато в някои случаи оргазмът не оставя никакво съмнение, в други не е точно така. 

Трейси разкрива степента на несигурност на жените около върховния момент, как да го идентифицираме и как да подобрим шансовете си да го изпитаме всеки път.

В първата част на материала обърнахме внимание на някои характеристики на първия оргазъм, следва да се спрем на други проблеми, свързани с него. 

Първият оргазъм може да се усеща като нужда за уриниране

Много жени сами предотвратяват оргазма, тъй като чувстват, че трябва да отидат до тоалетната. 

Самата Трейси споделя, че първият път, когато е изпитала оргазъм, се е случило точно това и то е следствие на натрупаното напрежение по време на стимулацията. 

Ето защо тя препоръчва на жените, които имат проблеми с кулминацията, да се опитват да достигнат до първия си оргазъм с помощта на вибратор.

След като сте изпитали първия си оргазъм, разбирате, че усещането е съвсем нормално и всичко е част от него.

Какво още трябва да знаете за оргазма четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
12 преди 6 години
Африканските жени са ***. Режат им ***. Западните сексолози са на мнение, че това се прави, за да не изпитва жената оргазъм. Дали е така, е неясно. Оргазъм се изпитва и от вътрешна стимулация, и чрез гърдите, и чрез други места и действия. От биологична гледна точка клиторът е, както зърната при мъжете, недоразвит орган, типичен за другия пол. В настоящата статия много държат на него. Не е ли проблем да се разчита на нетипично за пола място, а да не е проблем нечувствителността другъде.
11
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 6 години
Погледнах и видях, че няма за какво да се притеснявам. Жената знае какво е оргазъм.
10
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прочетох всичко. Нямам претенции да съм специалист, но са ме учили, че мисленето започва със сравняване. Доколкото в природата не се наблюдава оргазъм сред другите животински видове, изглежда не е основен фактор. Всички признаци, които варират в голям диапазон на размери и интензивност, за маловажни. Второ, за женския пол е жизненоважно да е устойчив, включително на болка. За сравнение мъжете масово са тайни хипохондрици. Въпрос на праг на чувствителност. Както при повръщане в превозно средство.
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Госпожа Кокс не разбра(степента на оргазма се определя от едно) - има кинти, има оргазъм.
8
3
 
18
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
По-рано тия *** статий се водеха от една Теодора, обаче май са й набили шута! Аз ги следя!
7
0
 
9
 
! Отговори
Минкоооо преди 6 години
Преди малко край бреговете на Антарктида е станало земетресение с магнитуд 6,3.Да не би ти да ръководиш добив на шистов газ там?
6
0
 
17
 
! Отговори
Главоблъсканица преди 6 години
Минко неведнъж е писал тук за своите предпочитания и най-вече за това,че не обича кУсмати.Но досега не ни е казал дали самият той се епилира?
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Минко 47 год ергенЗа партията на Слави ти вярвам.Обаче има разминаване в другото ти твърдение. Нали вчера писа, че си на спа в Пазарджик с това моме? Сега казваш, че си бил в Павел баня.
4
7
 
15
 
! Отговори
Мюмюн/Марсел преди 6 години
Откакто отидох в Швецията научих много за оргaзмa и по точно за анaлния opraзъм. Обиден съм на шведите! Те са си присвоили анадолскитер ценности и сега им викат евроатлантически ценности. Това педофилия, кръвосмешение, хомосексуализъм било тяхна работа а не наша!
3
1
 
7
 
! Отговори
az преди 6 години
ti si Minko nabore...
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото няма кекс!
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ех Анна Аннаникой не го вълнува тази тема