Да татуираш очите си: Ужасяваща и опасна тенденция!

Представяме ви, Керан, който оцвети в черно очните си ябълки
Обновена: 10 окт 2017 19:31 | 10 окт 2017 19:31,
6
Да татуираш очите си: Ужасяваща и опасна тенденция!
Източник: Instagram

Още по-ужасно е, отколкото звучи. Или поне така биха помислили повечето от нас. За индиеца Каран обаче татуирането на очните ябълки, без болкоуспокояващо при това, е свързано с преодоляване на страха. 

Да, има такова нещо като татуировка на очната ябълка. И, да, толкова опасно и болезнено е, колкото можете да си го представите. 

Тези татуировки се правят чрез инжектиране на мастило в бялата част на очната ябълка. Медицинската общност и широката общественост са предпазливи към тях, тъй като става дума за една от най-чувствителните области на тялото.

Известен е случай с канадски модел, където татуирането на едното око с лилаво мастило води до ослепяване. Въпреки това, има хора, които се подлагат на този опасен и болезнен процес. 

Татуистът от Индия – Керан, е сред тях. Той споделя, че мастилото се инжектира в бялата част на очната ябълка, така че тя да се оцвети. Керан е избрал черен цвят и днес той има черни очи. 

Могат да се използват и други цветове, без червено, тъй като е известно, че то може да доведе до проблеми с очите. Цялата процедура се изпълнява на два пъти. Първия ден процесът отнема 2 - 4 часа и за двете очи. След това трябва да има почивка в продължение на 2 дни. На четвъртия ден отново са нужни около 2 - 4 часа, разказва още татуистът. 

В момента очите на Керан са напълно нормални, но няколко дни след татуировката е трябвало да носи слънчеви очила, за да ги защити от ултравиолетовите лъчи. Усещането за парене в очите продължило около седмица, а за известно време очите са били подути. 

На хората, които обмислят подобна стъпка, индиецът казва, че процедурата трябва да се извършва при професионалист в тази област на татуирането, като допълва, че това решение ще промени живота ви. 

"Трябва да сте абсолютно сигурни в това. Също така, ви е нужен огромен самоконтрол. Трябва да сте наясно с болката, която ще последва", споделя още Керан. 

Още любопитни новини може да откриете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има нужда от психиатър, не татуист.Не съдя хората за татуйровки, тялото и очите са си техни. Аз лично намирам татуйровките непълно ненужни.
3
0
 
8
 
! Отговори
Пе2ерунгел преди 6 години
Тоз сигурно е Пе2ерунгел, ама голям Пе2ерунгел , аз да попитам предварително Пе2ерунгел обидна дума ли е , и дали се обиждат Пе2ерунгелите
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да си бая изперкъл за да си бодеш очните ябълки. И какво мисли че е постигнал красота или ще накара хората да се страхуват като го погледнат? Кога ли ще излезне мода да си показват оная работа с фризура най вече жените. А мъжете ще ги дър.ват и ще ходят натопорчени по улиците с един куп татуировки по членовете си. Не се е сетил някой не е изнесъл модата. А и доста ще им тръгнат по модата. В последно време се раждат безмозъчни и безгръбначни така че ще имат последователи.
1
1
 
24
 
! Отговори
БЯЛА ТЪКАН преди 6 години
ИМА ПРОЦЕДУРА С КОЯТО МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ ОЧИТЕ ОТ КАФЯВИ НА СИНИ НО РИСКА Е НЕКРОЗА!!!АЗ ВИДЯТ С ОЧИТЕ СИ ЧОВЕК ПРАВИЛ СИ ОПЕРАЦИЯ НА ОЧИТЕ ЗА СМЯНА НА ЦВЕТА КАК БЕШЕ ПОЛУЧИЛ НЕКРОЗА И ЗАГУБИЛ ЗРЕНИЕТО И НА ДВЕТЕ СИ ОЧИ!!!РИСКА Е ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ!! АКО ПОЛУЧИТЕ НЕКРОЗА НЕМА ДА МОЖЕТЕ ДА Я СПРЕТЕ И ОЧИТЕ СИ ЗАМИНАВАТ!С ДВЕ ДУМИ ДРАЩЕТЕ ПО КОЖАТА НО С ОЧИТЕ ВНИМАВАЙТЕ, ЧЕ БЕЗ ОЧИ НЕ Е ЖИВОТ!