С пожарогасител срещу цигарата: Случайната слава на Христо

Бензинджията се сдоби неволно с местна и световна слава
Обновена: 14 окт 2017 21:17 | 14 окт 2017 21:02, Боряна Павлова
69

7290 гледания   |  Още видео
Срещаме ви с мъжа, който напръска с пожарогасител младо момче от Перник, защото отказва да загаси цигарата си, докато зарежда автомобил на бензиностанция. Случаят превърна бензинаджията не само в родна, но и в световна онлайн "знаменитост".
Още по темата

Христо Димитров направил забележка на младежа, който излиза до колонката с цигара в уста и след това реагира светкавично. Случката почти остава в историята, докато служителят на бензиностанцията не решава да качи видео в профила си във Facebook, за да докаже, че наистина го е направил.

Видеото се превръща в едно от най-споделяните в мрежата, след като го забелязват от известен чуждестранен сайт. След това само за дни името му е чуто от над 6 млн. души по света, а клипът е споделен от над 60 хил. потребители в социалните мрежи.

Какво разказа Христо Димитров - вижте във видеото на Bulgaria ON AIR.


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Христо Димитров е мъж на място! Поздравления за постъпката му! Когато всички достигнем неговото ниво на отговорност и смелост, страната ни ще стане земен рай!
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Перничан 50
След тази медийна изява трябва да си адски "умен" за да посегнеш/те на Христо! Чудя се, от кюмура или компирите сте поумнели?
53
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На всички ***-коментатори,които твърдят,че с цигара не можели да се възпламенят бензинови пари,мога да им посоча,че на всички танкери,превозващи каквито и да е горива,включително и най-тежките,като мазута,се строят специални преходни мостове,високо над палубата,за движение на екипажа,защото има опасност придвижебие по палубата,да се появи искра от триенето на обувките по нея и от тази искра да пламне целия кораб!

Това,дървени философи е доказвано от практиката и затова се появили,мостиците!
52
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да отиваме към по-добро е необходимо да се действа така, а не всеки да се свива в собствената си черупка. Видиш ли нещо нередно трябва навременна реакция. Така индивидите, които се държат по непристоен начин ще имат винаги едно на ум, че ако сгафят може да има ответна реакция и ще се замислят дали трябва да правят го правят. Също и съдебната система и полицията трябва да подкрепят правилните граждански действия и да наказват деб-илите, които не се вписват в обществото.
51
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Келшът излиза с цигарата нарочно, за да покаче как не му пука от нищо. Служителят първо му е направил забележка, а келешът се е изрепчил и следва опрашването.
Браво за адекватната реакция на Христо и дано всички ние имаме смелостта да неуртализираме наглостта и простотията около нас.
50
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе как може да има иди.оти дет мислят 4е не е опасно да се пуши в бензиностанция?!?
Ето ви прост пример:
Човека си пуши, цигарата му изгасва и той инстинктивно вади запалката да я запали пак...БУУУУУУМ!!!

В един мой учебинк имаше ето такъв кратък разказ:
"Джони запали клечка кибрит за да види колко е пълен резервоара на колата му. Той остана завинаги на 22."

Естествено 4е мъжа е прекалил с реакцията си, но днешата младеж става нагла точно защото все ги глезим и хрантутим
49
2
 
8
 
! Отговори
Коко преди 1 година
Този не е телешко, това е едно голяяяяяямо гувно. Ако беше ходел в казармата щеше да знае много за живота. Един човек на 20 години не е телешко. Горко и на тая жена с която ги събере живота. Да е жив и здрав и дано нещо е влязло в кратуната му.
48
2
 
12
 
! Отговори
На времето преди 1 година
ако станеше такава щуротия,това лай-но щеше да яде бой до посиняване,докато си забрави името,МВР щеше да го вкара на отчет,ако имаше книжка щеше да я загуби най-малко за 5 години,а родителите му щяха да ги привикат в кварталната ОФ организация и да им навият гайките до откат,а той да е лошия пример на града!Щеше да стане пишман че се е родил!
47
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най ме кефи като гледам как от наперен и нагъл келеша увяхва като препикано мушкато и гледа като наср..акано дете майка си!Хихи
46
2
 
19
 
! Отговори
Така е преди 1 година
Действието на Христо действа възпитателно.Дали не е бил учител преди бензиностанцията? А келешчето със сигурност вече е превъзпитано.
45
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен

На мястото на перничанчето ще му скъсам гъ-за на тоя тарикат от дела.
--------------

Аз пък на мястото на служителя ще кажа, че малкият ми е изкарал акъла с тая цигара до колонката, имал съм поредица тежки нощни дежурства, сторил ми се е като терорист от ИД, който ми застрашава живота и вследствие на инцидента съм получил травматичен стрес, заеквам и от една седмица се изпускам нощем, патката не ми става и ръцете ми треперят, жена ми иска развод.
И сега да ми плати.
44
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 15

потвърждавам че бензиновите пари не могат да се запалят от цигара
---------------

Ужас!
Начи света 120 години е вървял в грешна посока!
От уте почваме да пушим по бензиностанции, танкери и нефтени терминали!
43
35
 
1
 
! Отговори
Перничан преди 1 година
Тоя ристу още не знае какво го чака. Като застудее ще го вържем под моста гол да замръзне на кочан и ще го намерят чак на пролет като почне да смърди.
42
4
 
37
 
! Отговори
отАв$тралияяСидней преди 1 година
Много яко. Такива *** има навсякаде, и в европа и в Австралия. Ако тук някой зареди с цигара не само ще го окъпят с пожарогасителя ами и акт ще му напишат. На този писаха ли му акт?
41
6
 
35
 
! Отговори
Ot London преди 1 година
Както се очакваше, *** извратени селендури ще скочат в подкрепа на тази пернишка амеба. Това е последен сигнал- Терминал 2 и вън от тази коварна кочина. България няма място в Европа и Европа няма място за България.
40
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забраната за пушенето до колоните с гориво е от началото на 20ти век! Тази забрана е продиктувана от инцидент където заради огаснала пура и драскане на клечка кибрит пламва и избухва на секундата беензиностанция! До колкото си спомнят забраната се базира на теорията че когато един човек с години извършва дадено действие то буквално става като втора природа и се прави машинално!
39
11
 
2
 
! Отговори
алхимика 28 преди 1 година
До Анонимен

Причтелю,
Такова понятие като искра в процесите на горене няма.
За да има горене трябват 3 неща. .....................................................................................................................................................................................?
38
2
 
3
 
! Отговори
До 39 преди 1 година
Не обиждам,казвам истината.Обида е ако правиш или говориш нещо добро и те наругаят.Ти защитаваш нещо нередно.А колкото до,, комуниста"няма как да съм Тъй като бях,,политически ненадежден"Но няма смисъл да водя диалог с теб.Учи за матурата че иначе......????
37
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОБАЧЕ ПИШЕ , ЧЕ САМО ЕДНА ИСКРА Е НУЖНА ЗА ДА ЗАПАЛИ БЕНЗИНЕН РАЗЛИВ!!! А ПАРИТЕ ПЪК БИЛИ ЛЕСНО ЗАПАЛИМИ!!!

ТЪЙ, ЧЕ ЗАСТАВАМ НА СТРАНАТА НА ТЕЗИ КОИТО СМЯТАТ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПАЛИ БЕНЗИН СЪС ЦИГАРА!

----------

ДЕЙСТВИЯТА В КЛИПА СА ПРАВИЛНИ НО ТОТАЛНО ПРЕКАЛЕНИ !
36
2
 
56
 
! Отговори
Докович преди 1 година
Правилата за безопасност са за всички.
Като стане бялата, пътища много.
Човека е направил това което трябва.
Съвременната младеж е безотговорна, защото им липсва дисциплина.