С пожарогасител срещу цигарата: Случайната слава на Христо

Бензинджията се сдоби неволно с местна и световна слава
Обновена: 14 окт 2017 21:17 | 14 окт 2017 21:02,
69

Срещаме ви с мъжа, който напръска с пожарогасител младо момче от Перник, защото отказва да загаси цигарата си, докато зарежда автомобил на бензиностанция. Случаят превърна бензинаджията не само в родна, но и в световна онлайн "знаменитост".
Още по темата

Христо Димитров направил забележка на младежа, който излиза до колонката с цигара в уста и след това реагира светкавично. Случката почти остава в историята, докато служителят на бензиностанцията не решава да качи видео в профила си във Facebook, за да докаже, че наистина го е направил.

Видеото се превръща в едно от най-споделяните в мрежата, след като го забелязват от известен чуждестранен сайт. След това само за дни името му е чуто от над 6 млн. души по света, а клипът е споделен от над 60 хил. потребители в социалните мрежи.

Какво разказа Христо Димитров - вижте във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
11
 
7
 
! Отговори
Do 20 преди 6 години
Черни мутренски джипове и лимозини се пръскат най-лесно. Обикновено в тях се возят гейове като теб бухахахаха :))
29
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До алхимик 28Беензин не се пали от цигара - никога! Можете спокойно да пробвате като експеримент! За да се запали беензина трябва да има искра!!! Обаче, има си установени правила - на беензиностанция където са колоните с горивото НЕ СЕ ПУШИ! Ако този юнак беше пушил в Норвегия наример щеше да бъде глобен солидно! Мерките за безопасност не трябва да се пренебрегват!
28
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 36!!!ОЦЕНКАТА ТИ Е СЛАБА!!!АКО БЕШЕ НАГЛАСЕНО ВИДЯ ЛИ КОЛКО МНОГО ВРЕМЕ МУ ОТНЕ ДОКАТО СЕ ОПРАВИ ДА ОСВОБОДИ ПОЖАРОГАСИТЕЛЯ!!! ПОСЛЕ ОНЯ С ЦИГАРАТА МОЖЕШЕ ДА ЗАСТАНЕ ПО БЛИЗО ДО КАМЕРАТА И ДА Я ПОКАЗВА!!!НЕ Е НАГЛАСЕНО! НО ТОЯ ДЕТО ПОЛЗВАШЕ ПОЖАРОГАСИТЕЛЯ ПРОСТО СИГУРНО ИМА ХЕМЕРОИДИ И ГО СЪРБЕШЕ И ИЗПУСНА ПАРАТА ГАДИНАТА :D
27
14
 
10
 
! Отговори
до 38 преди 6 години
А ти като си много учен и възпитан, защо обиждаш бе, комунист гнусен.
26
8
 
15
 
! Отговори
До 33 преди 6 години
И ти си поредното без мозъчно тарикатче от това лигаво и хленчещо интернет поколение.Къде растете бе,къде учите ,каквоима в *** ви тикви.За вас няма ред и разум.Анархията ли е майката на реда.Жална Б-ългария с такива ,,момчета"-нагли безхаберници.
25
11
 
7
 
! Отговори
неинженер а алхимик преди 6 години
Приятна вечер г-н ХТИ . Пийнете едно аламбик произведение и не кихайте срещу запалени свещи.И сутринта си използвайте дипломата след сутришното занимание в тоалетната.Наздраве
24
9
 
2
 
! Отговори
До 25-Анонимен преди 6 години
Защо да пръска Бойко като има кого да пръска.Тези които ни докараха до там такива като теб и тоя с цигарата да сте над нещата.Ако ставаше така както искаш,като сменят Бойко и дойдат твоите ДРУГАРИ ,за такива думи те ИЗПРЪСКВАТ ЗАВИНАГИ. Де слободия де,мушмороци невръстни и безполезни.Съзнаваш ли каква гл.уп.ост си написал?
23
11
 
19
 
! Отговори
До 21 преди 6 години
Кой се гаври бе момче ?Има правилници и закони в тази държава.С тази слободия и пубертетен ентусиазъм докаде ще я докарате.Разпасани гъзари които са далеч от реалния живот.Ти искаш сензорите да се задействат като стане белята.Не е ли нормално да загасиш цигарата като слизашили я остави в пепелника."40 години зареждам и никога не ми е идвало да сляза с цигара до колонката Вчера на Горубляне,един си напълни ,остави си колата на колонката и отиде за закуска и кафеИ пак беше Пк ,но възрастен Е какво
22
11
 
14
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
Срещу нагелеците се действа точно така - брутално, безпощадно и безмилостно !
21
11
 
2
 
! Отговори
алхимик преди 6 години
До до 26добре де хайде кажи тогажа на колко градуса се палят бензиновите пари
20
0
 
14
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
Ами ти сигурно си алхимик.
19
12
 
6
 
! Отговори
Неинженерхимик преди 6 години
До до 15 Понеже си инженер химик не от новите, можеш ли да обясниш на нас простолюдието какво е пламна точка и защо не може да се запалят бензинови пари с цигара.Защото аз мога да ги запаля с цигара
18
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще го призная тоя Христо, когато напръска Бойко Борисов с пурата през отворения прозерец на жипката. Иначе срещу някакво момче с трета ръка Опелче е много лесно.
17
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИСТИНСКО Е!!!ОБАЧЕ ТОЯ С ПОЖАРОГАСИТЕЛЯ Е МНОГО НАГЪЛ!! ПРЪСНИ ГО *** ТОЙ НАПРАВО ГО ОКЪПА И НЕГО И КОЛАТА ВЪТРЕ !ПРЕКАЛИ ГАДИНАТА!!!НЕ Е ПРАВ ОНЯ С ЦИГАРАТА СЪЩО!
16
21
 
18
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
Сори ама много сте се объркал. Работил съм на времето на бензиностанция. Това въобще не влиза в служебните му задължения.Има си сензори за пожар, които задействат автоматично противопожарната система при нужда.Не може да се гавриш по такъв начин с клиентите. Защото момчето, каквото и да е все пак е и клиент.
15
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той и Славуцата Трифонов се опита да се подиграва на перничани, ама откакто на конецрат в Перник през 2009 му разбиха два стола от главата на сцената, поспря.Тия двамата ***-четата джуджета дето водят Фермата също ядоха бой в Перник.Не изключвам и бензиназийчето да яде такъв, ако не е ял преди това и сега си отмъщава.Като е толкова смел защо не напръска някой черен мутренски джип или някоя лимузина, дето не знае кой се вози вътре.Ама видял някакво дете келешче и айде.
14
15
 
24
 
! Отговори
Кире либерало преди 6 години
От коментарите по-долу се разбира, че цел Пеуник подкрепя съселянчето си :D
13
12
 
16
 
! Отговори
до 15 преди 6 години
И въпреки това не е такъв начина.Иначе потвърждавам че бензиновите пари не могат да се запалят от цигара.Повярвайте ми, все пак съм инженер химик, но не от тия новите.Завършил съм специалност Горива във ХТИ навремето.
12
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четох по други сайтове, че момчето има два избити зъба от удара с пожарогасителя и е завело дело срещу тарикатчето от бензиностанцията.
11
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За хората пишещи, че не може да се запали бензин от цигара, нямам представа, но едно нещо със сигурност може да се запали от цигара и това е пропан-бутана. Престанете да пишете глупости. Ако заради "невръстният перничанин на 25" беше гръмнала цялата бензиностанция и имаше поне 10 жертви, същото ли щяхте да пишете?! Правилно е реагирал служителят на бензиностанцията. Има си правила за престоя на бензиностанции и те са едни и същи НАВСЯКЪДЕ по света! Научете се да бъдете хора!

Спонсорирани публикации