СССР – работата и животът в пропагандните плакати

Да се върнем десетилетия назад със следващата галерия
19 окт 2017 20:53, Красимир Ангелов
105

Снимка: back-in-ussr.com

Носталгията и погледът в миналото я има не само в България, но и в страните от бившия Съветски съюз.

Със следващата галерия сайтът back-in-ussr.com ни връща десетилетия назад, за да видим работата и животът в Съюза с пропагандните плакати на тогавашната власт. Вижте ги, а още подобни може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
11
 
7
 
! Отговори
Антисоросоид® преди 6 години
Има един стар американски филм с участието на Майкъл Дъглас, казва се ,,Пропадане" (Falling Down). Който иска, нека да го види. Там много добре са отразени пропагандата на държавната и корпоративната машина и човешкото пропадане.
5
8
 
24
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Те плакатите и сега са си същите, както и написаното на тях ... за загниващия американски империализъм, за западния фашизъм и капитализъм, за колониалното робство .... Няма го само Великия *** съюз, тъй като се срина в своята несъстоятелност. Старите кремълски играчи обаче пак са си същите и с действията и опорните си точки показват недвусмислено на света, че нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили. Зациклилите радиоточки от времето на СОЦА и сега повтарят - гаварит маскава )))
4
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A сегашните какви са? "Да приберем и последната *** от гз на географията в Европа, че е тръгнала на някъде."Навремето се радвахме на филма Т. Живков се запознава с партизаните, а сега гледаме филма бежанци се запознават с хора от Сирия.
3
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питайте татковците си колко сръчни са били тогава,за да имате сега наготово мързеливци с по два апартамента и къща на село гратис от старите.
2
10
 
16
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Има нещо много наивно но и много чисто в ентусиазма на хората от тези поколения. Те или поне не малко от тях са вярвали в това което вършат. Ако се замислиш, дали днешното безверие е по добро?
1
0
 
26
 
! Отговори
шматка преди 6 години
"Да изпълним петилетния план за три години"