В Китай всичко е по много! Тълпи и трафик – също!

Вижте уникални кадри от най-многолюдната държава в света
20 окт 2017 21:02, Красимир Ангелов
18

Снимка: klikabol.com

Китай – най-многолюдната страна в света, където живее почти всеки пети жител на земята. И някак си логично с толкова многолюдно население, трафикът и тълпите също да са доста големи.

В следващата галерия ви предлагаме да видите уникални кадри от най-многолюдната държава в света. Разгледайте ги, а още подобни снимки може да откриете тук.

Със сигурност изглеждат впечатляващо, но дали искате да сте в такава тълпа?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Китайтрафиктълпа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е че в Шеломова "Русия" няма ли просяци, няма и бъркащи по кофите, няма ли пиещи лосиони за баня от немотия?Там е в пъти по-зле от в България.
13
10
 
9
 
! Отговори
Експерт преди 6 години
Проруските *** разрпостраняват хибридни лъжи, че в евроатлантическа България имало мизерия, наркомания, престъпност, бездомбици, безработни, смъртност, болести. Но истината приятели мои, е че в ЕС при евроатлантизма България просперира, заплатите растат, хората пътуват в чужбина, иконимиката се развива. ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало на България за 1300 годишната и история.
12
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България имаше до 1989 година, сега има само евроатлантическа ***, задния двор на Европа, отходната дупка на, както се бяха изхрачили на българите да им покажат къде им е мястото и бяха изобразили страната в Брюксел в еропейския парламент като турски нужник.
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментарът на про-руския тpoл е под номер 3. Прочетете го и забележете как се храчи върху България.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забелязвате ли как про-руските тpoлове се стараят по всякакъв начин да обиждат България и да плюят срещу нашата Родина? Дори тук един от тях се е изaкaл върху България с коментар, който НЯМА НИЩО ОБЩО със статията - нищо общо с Китай, нищо общо със снимките. Но целта му - да се изплюе върху България е изпълнена и някой ще му плати за това.
9
9
 
4
 
! Отговори
OMG WTF преди 6 години
До коментар 3:"В Азиатско-сибирска* България също всичко е по много - мизерия, наркомания, престъпност, бездомбици, безработни, смъртност, болести." Ето, поправих ти грешката вместо теб. Не е нужно да ми благодариш.
8
1
 
4
 
! Отговори
Пинко преди 6 години
инача се притесняваме от бежанците...
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия снимки повечето ми приличат на сьбирания сьстезания концертни сбирки!
6
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Китайски разузнавач отива при президента.- Г-н Президент, българите се готвили да ни нападат!Президентът:- Хм, калко са?- Амии, 6 милиона.- В кой хотел са отседнали?
5
8
 
15
 
! Отговори
Бес преди 6 години
В Китай всичко е прекрасно ! Работиш по 10-12 часа на ден,съботите обаче по 6-7 часа ,прибираш се щастливо уморен , но не можеш да си полегнеш даподремнеш 15-20 мин.защото стаята в която живееш ,децата ти (3),вдигат много шум. а и съседските (7 ) са им на гости.Добре че отмениха положението за едно дете,иначе какво щяхме да правим , не знам! ККП е мъдра и мисли вместо нас. Чакаме КОМУНИЗЪ М ЪТ.Сега сме натясно но като си върнем Сибир и Далечният изток от ...... ще бъдем добре!
4
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно защо когато САЩ вдигне мерника на дадена държава, в този сайт стартира галерия за нея.
3
7
 
10
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Мишки, пак ще ми трябва котка!!!
2
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Китай е единственото място, където мисля че трябва да има военен режим. Иначе не знам тая маса хора , ако се разгащи...Какво ще стане. България е 7 милиона и направо стана анархия ...докато израства . Представете си 1 милиард ...да минават преход. Ще е страшно.
1
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
политиката 1 дете в семейство ще реши проблема.