Всяка зодия си има слабости. Ето и най-големите им (II част)

Звездите могат да ви кажат и какво да направите, за да ги преодолеете
22 окт 2017 22:40, Анна Дантева
6
Всяка зодия си има слабости. Ето и най-големите им (II част)
Източник: pexels.com

Никой не обича да признава своите слабости, защото повечето от нас ги приемат като признак за провал. Няма обаче човек без поне една слабост, която да му пречи в някаква степен. 

Любопитното е, че определени слаби черти се наблюдават сред някои хора, а това, което ги обединява, е зодиакалният знак. Точно така – астрологията може да даде насоки и в това отношение. 

Освен това звездите могат да ви кажат и точно какво да направите, за да ги преодолеете. 

Вече се спряхме на слабостите на първите шест знака в зодиака. Следва да видим кои са те и сред останалите шест. 

Везни

Най-голямата слабост на Везните е, че отделят прекалено много време на грешните хора. Те обичат да помагат на другите по всякакъв начин, но не винаги разбират кога те се възползват от добрината им. 

За да преодолеят своята слабост, представителите на тази зодия трябва да се научат да разпознават кога дават повече, отколкото получават. За тях е важно и да се научат да казват „не“. 

Скорпион

Слабостта на Скорпионите е, че действат импулсивно. Това ги кара да взимат решения, които изглеждат правилни в момента, но всъщност в дългосрочен план могат да им навредят. 

За да могат да преодолеят тази слабост, те трябва да се научат да контролират чувствата си и не действат незабавно, а първо да помислят. 

Кои са слабостите на останалите зодии вижте на Tialoto.bg


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имат да. Имат слабост да вярват с простотии от преди 1000 години, че някакви точки на небето им определят характера и живота. Това е най-голямата слабост на днешната цивилизация, че избират да вярват в фантазии вместо да приеамат реалноста такава каквото е.
1
2
 
3
 
! Отговори
... преди 1 година
До Мяуууу 2 ujas !