Кадрите, които не сте виждали, но историята не бива да забравя

Вижте снимките, които ни отвеждат в отминали епохи
24 окт 2017 21:45, Красимир Ангелов
27

Никита Хрушчов с Йованка Броз, съпругата на Тито. Годината е 1955, а зад тях се виждат самият Йозип Броз Тито и Анастас Иванович Микоян. Снимка: klikabol.com

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: архивни снимкиистория
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
31
 
38
 
! Отговори
ДО Северозападналия преди 6 години
Ясно е защо сте на това дередже в Северозапада.Ако има много задръстени мозъци като теб,то положението ви е съвсем естественно.Комунизма си отиде,класовият враг ни надви,само вие ли не разбрахте бе ,,септемврийци"
3
56
 
53
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Много се учудвам, как са допуснали снимката с танка по американските улици! Фотомонтаж, лъжа, хибридна война, Путин е виновен! Там е демокрация, как така с танковете по улиците! Долна комунистическа пропаганда. Там бедни няма, има банани и тоалетна хартия целогодишно, и е лъжа, че до 1960-та са стреляли по ***.Вижте снимката със семейството!Идилия!
2
7
 
16
 
! Отговори
Трол Горянин до 1 преди 6 години
Не се засягай , но си мноо взискателен тип. Не стига , че са ти преписали малко матр'ял , ами и да бъдел качествено преведен.Оня ден гледах филма"Детройд" и доста читав ми се стори, добро описание на на чй-демократичната държава в Галаксията.
1
23
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И за чий ми е да помня Тито?Или пък как е изглеждал соц завод за цветни телевизори?И "каюта първи клас" на български се пише "първа класа".Не знам откъде копи пействате, ама поне се научете как се превежда на български.