Кадрите, които не сте виждали, но историята не бива да забравя

Вижте снимките, които ни отвеждат в отминали епохи
24 окт 2017 21:45, Красимир Ангелов
27

Никита Хрушчов с Йованка Броз, съпругата на Тито. Годината е 1955, а зад тях се виждат самият Йозип Броз Тито и Анастас Иванович Микоян. Снимка: klikabol.com

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: архивни снимкиистория
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
1968 преди 6 години
До механика. Абре, *** ... Аз бях там през 68'***, да подресираме малко клекавите чешки *** ... Ама е било малко, щото сега ЧЕЗ те треска отзад, а не ЕНЕРГОСНАБДЯВАНЕ-то да треска чешките курваци ...
23
3
 
24
 
! Отговори
До №4 преди 6 години
До ДО СеверозападналияСедни си, слаб (2)! Не си чел класиката. "Мъглиж беше пръв. Стара и Нова Загора...".Слаб ученик, неинтелигентен и мързелив! Северозапада го фалираха! Видин при соца - завод за полиамидни влакна, завод за гуми, за помпи, за твърдосплавни инструменти,порцеланова фабрика, вакуумна фабрика, месокомбинат, тютюнева фабрика, шивашка индустрия (голям износ за Западна Европа), Кула - сирена, Белоградчик - телефонен завод, Михайловград- акумулатори, Враца - голямата химия.***!
22
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Историята да не ги забравя, но нас не ни интересуват,още 20 години и никой няма да ги разбира - надявам се до тогава всички свързани с комунизма да са прах.
21
24
 
9
 
! Отговори
Механика преди 6 години
Това което трябва да се помни не е показано,трябвше да покажите руските танкове в бившата Чехословакия ,как потъпкват искането на една суверенн държава,сама да опредлая живота си ,как ги стъпкаха и убиваха в името на комунизма и СИВ,но не ги питаха искате ли или не искате,това нямаше значение ,значение имаше какво искат руснаците ,но за това нито дума нали
20
12
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Енгелс 15 Комунизма никога не е идвал и слава Богу.Иначе щяхме да ходим с дочени дрехи с петолъчки на челата и да се храним от казана на площада. Ако стигне за всички де!
19
2
 
8
 
! Отговори
позитано 20 преди 6 години
До 14 Това че славата на Гагарин натхвърля многократно тази на Хрушчов ,. не се харесва на Хрусчов и това коства живота на Юрка.
18
5
 
1
 
! Отговори
chlorine teror ima преди 6 години
Във връзка с хлор токсична канцерогенна диверсия на мед мафията срещу БЪлгария най сетне разкрихме как е отровен Леонид Брежнев..Вижте го на снимки от резиденция ВОден.Отровен е с над 100 000 пъти над допустимата доза хлор токсична отрова налята в вода ..Подобно видимо отравяне има Дмитрий Медведев .Вижте го как припада в Италия..У нас за подобни нагло престъпни цели ползват натриев хипо хлорид и други по токсични химически оръжия.Отровените са смъртно бледи умират от инсулти инфаркти и рак
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Побратимените" фараони от миналото! А къде е Янкотуту 1ви? Я да го видим как се целуваше уста в уста с фараона Брежнев, Черненко, Андропов и КимИрСен! А защо не пишете нещо за неговия наследник Владкоту Янкотуту 2ри?
16
0
 
5
 
! Отговори
слабо преди 6 години
да, дано историята никога не забрави прическите от 64-та в Мюнхен
15
8
 
17
 
! Отговори
Енгелс преди 6 години
Комунизмът няма как да си е отишъл, защото никога не е идвал. Тепърва предстои да дойде социализма, а след него и комунизма. Както предрече великият Карл Маркс преди 150 години, социализмът ще дойде по право първо в най-развитата икономически страна - значи в Китай. Оттам ще се разпростре по целия свят, завинаги и безвъзвратно измествайки капитализма!
14
12
 
11
 
! Отговори
Изрут преди 6 години
Юри Гагарин не пие, не пуши, лишава се от храна, тренира и спортува и посвещава цялата си младост само и само да прекара 108 минути извън Съветския съюз и далече от братушките... Какво знаете вие за отдаденост на духа и целеустременост?
13
7
 
19
 
! Отговори
майорски преди 6 години
Единствената снимка която си заслужава да бъде запомнена е кортежа на Юрий Гагарин...Това беше велико събитие променило историята на човечеството завинаги...подобно на кацането на Амстронг на Луната .... тогава в Америка имаше кортежи ...останалите снимки са боза ...прически в Мюнхен ...телевизори в СССР ...Хуршчов и Кастро ..абе боза
12
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** (комунистите) се насирате, като чуете думата "Америка"
11
3
 
5
 
! Отговори
Аз преди 6 години
ъ-ъ-ъ !?След 5мин вече няма да ги помня за кво да ги помня за дълго?
10
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невероятно глупава подборка, без смисъл. За превода на описанието просто нямам думи. Като се види и какъв е източника, може да се съмняваме във всичко, освен имената на някои персонажи с познати лица.
9
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ РАЗБРАХ КАКВО ИМ Е СЕНЗАЦИОННОТО НА ТЕЗИ КАДРИ ЧЕ ДА ГИ ПОМНИ ИСТОРИЯТА???
8
3
 
36
 
! Отговори
към снимка 8 преди 6 години
Море от радостни и щастливи руски граждани в Москва, посреща приветства и аплодира първият земен жител полетял в Космоса - руснакът Юрий Алексеевич Гагарин.Годината е 1961-ва, април месец.
7
7
 
29
 
! Отговори
към 4 преди 6 години
"Комунизма си отиде"==============Глуп0сти на търкалета!Ако комунизма си е отишъл, както лекомислено твърдиш, как ще обясниш свежия факт, че вчера Си Джин Пин беше преизбран за Генерален секретар на Централния комитет на Комунистическата партия на Китайската Народна Република?
6
21
 
13
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Объркали са се с Прага (1968). Или може би с Крим.
5
37
 
35
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
До Анонимен 1"каюта първи клас" на български се пише "първа класа".Не знам откъде копи пействате, ама поне се научете как се превежда на български.-------------Приятел, това е сайт на московския тролетариат.Тука по пет пъти на ден ни занимават с руски тапотии, руски "герои", а вечер за десерт пускат умилителни кадри от живота по време на Брежневия застой.