Диана – съкратен статистик, но щастлив пътешественик!

Тя посети дестинации по цял свят за 50 дни
26 окт 2017 14:31,
36

Какво правите, след като останете без работа? Околосветско пътешествие!

Това е първата мисъл на Диана Чавдарова. След като остава без работа, тя решава да посети мечтаните си дестинации по цял свят за 50 дни и отново да се завърне в България.

"В един разговор подметнах съвсем на шега, че бих направила едно околосветско пътешествие. Прибрах се вкъщи, проверих самолетните билети и осъзнах, че не е толкова скъпо", казва пред Bulgaria ON AIR Диана.

Туристката купува 16 самолетни билета за общо 2000 евро. По думите ѝ си е направила карта на света, сложила точки на мечтаните дестинации и просто направила връзки между самолетните полети.

Тя заяви, че никъде не се чувствала като у дома си, но са ѝ харесали Камбоджа, Перу, Бали, Мексико и Боливия.

"В Китай и Полша не ми хареса", категорична е пътешественичката.

Диана смята, че Бали е била приятна изненада, но другата ѝ дестинация Хавай е била разочарование.

"Не си купувах много неща, защото пътувах с раница, но си пращах картичка от всяка една точка", отбелязва още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 13Брей много си умен. А можеш ли да опиташ месните манджи по телевизията?
9
40
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какъв е смисъла да обикаляш света?Да видиш, че и там живеят хора със същите нужди, проблеми, радости и т .н.Това можеш да го научиш от книги, телевизия, интернет.Трябва ли да видиш кобра в Азия, за да знаеш, че е опасна и отровна.Това показва колко тъпо е сегашното поколение.
8
4
 
34
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 6 години
Добре е да пътува човек, не само лятото да ходи на море в Гърция или Турция, но и през останалото време да обикаля по света, да види и там как е. Но българите като цяло са консервативно настроени, те искат само да работят и рядко се сещат да пътуват, а това е нещо добро. Просто трябва да се смени нагласата на българите.
7
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, как се купуват 16 билета за 2000 евро? Това прави по 125 евро за билет..Моя билет до Перу струваше 1840 евро Възможно най-евтиния с AirCommet...
6
12
 
26
 
! Отговори
Търговец преди 6 години
До гербист-столичанВие от провинцията, понеже сте природно интелигентни, така сте си уредили живота, че можете да пътувате само от село до столицата и обратно. Това в редките случаи, когато съберете пари за път. А нямате пари, защото пращите от акъл и все не успявате да си създадете работни места, които да ви носят доходи. А будалите обикалят света и се радват на живота. Щото не са тарикати като вас.
5
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И мен ме съкратиха от сезонната работа. И реших и аз да направя едно пътешествие... из казаните за смет.
4
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До гербист-столичанИ откъде ти хрумна идеята за НСИ?Щото нито в текста, нито във видеото иде реч за името на фирмата, само за девойката се каза, че по професия е статистик. След такова лъзгане, на човек отведнъж и изотвътре му иде да вярва, че всеки завършил информатика работи в информация... на гарата. Може и на автогарата, ако няма влак до населеното място.
3
13
 
35
 
! Отговори
гербист от ЕНП преди 6 години
Госпожицата има правилно европейско мислене, закоето заслужава адмирации. Нека повече българи да разберат, че живота не е само работа. Човек е добре да пътува повече, да види свят, да обиколи света. А не само да работи.
2
1
 
43
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Напътувало се е момичето а сега е ред да се задоми,да роди три деца и след време да им разказва за Боливия,Мексико и...другите Али Бали.
1
5
 
37
 
! Отговори
гербист-столичан преди 6 години
Браво на Диана, ето че ако те съкратят от статистиката, т.е. НСИ, ти се удава чъзможност запътешествия и живот. Дано повече млади хора ако ги съкратят от НСИ да се отдадат на подобни пътешествия, а не само за работа да мислят. Браво.