Онова, с което вдъхновяваме хората, според зодията (II част)

До каква степен хората влияят на живота ви? Вижте!
29 окт 2017 22:22, Анна Дантева
3
Онова, с което вдъхновяваме хората, според зодията (II част)
Източник: pexels.com

До каква степен хората влияят на живота ви и начина, по който действате? Независимо дали става дума за колега, партньор, приятел или семейство, ние сме заобиколени от различни енергии и различни гледни точки. 

Тези хора дават съвети, помагат отново да стъпите на краката си, карат ви да се засмеете или предлагат помощ, когато имате нужда от нея. Ако "носите" думите им в главите си или мислите "Какво би направил този човек?", те може би са ви вдъхновили по някакъв начин.

Всеки знак от зодиака има определени черти и качества, които вдъхновяват хората по различен начин. И така, как може да вдъхновите другите, по начин, който само вие можете, според зодиакалния знак?

След като се спряхме на първите шест зодии, следва да разберем с какво вдъхновяват представителите на останалите шест. 

Везни

Представителите на тази зодия имат много приятна енергия и могат да бъдат чудесно отражение на онези, с които взаимодействат.

Те знаят правилните думи, които да използват в разговор, знаят правилната песен, която да изсвирят, и правилното облекло за всеки повод. 

Везните вдъхновяват хората около себе си да създават красота и мир.

Скорпион

Дълбоките тъмни части на живота са движещата сила на Скорпионите. Обсебване, секс, вибрации, напрежение, гняв, желание, отмъщение и т. н. Разбира се, трудно е да се види това на повърхността, но щом ги опознаете, виждате, че тези черти се появяват.

Въпреки това, те карат хората да се изправят пред всяка трудност в живота си. Скорпионите вдъхновяват хората да задават трудните въпроси и да израстват, дори това да не е особено приятно в началото. 

За останалите зодии четете на Tialoto.bg


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1

Това е защото астрологията и зодиите нямат нищо общо с реалноста. Многократно е била подлагана на тест и всеки път се е проваляла. Стига сте вярвали в глупости от преди хиляди години, хората днес имат много по-добра представа от това какво са планетите и звездите реално и това, че нямат никакво влияние върху хората. Особено пък за любовния им живот и темподобни простотии.
2
2
 
1
 
! Отговори
мамина кукла преди 1 година
A Pаците?
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво звучи написаното, но често пъти истината е съвсем друга.