Ясните признаци, че той изневерява

Ето на какво да обърнете внимание
30 окт 2017 23:00,
12
Ясните признаци, че той изневерява
Източник: pexels.com

Ако имате подозрение, че партньорът ви изневерява, най-вероятно сте прави. Дори и да нямате реални доказателства, с които да подкрепите тези свои усещания, е възможно да има редица признаци, които издайнически да посочват, че нещо не е наред. 

Ето и кои са издайниците на изневярата?

1. Промени в поведението

Преди всичко, този, който изневерява, може да започне да се държи по различен начин, а поведението му е свързано и с външния вид.  Мъжете започват да полагат повече грижи за себе си. Те по-често тренират, по-често се бръснат или обръщат по-голямо внимание на гардероба си. Промяната във външния вид обикновено е доста осезаема. 

2. Подозрително използване на телефона

Технологията е променила начина, по който се случват изневерите. Често подозренията започват именно около използването на технологиите – съобщение, което ви се струва странно, или той не изпуска телефона си от поглед. Възможно е да му е сложил парола, докато до този момент не е имал нужда от такава.

Останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До снайпера. Аз от как те помня ти си г....еи. За какви? Жени бленуваш?
8
0
 
32
 
! Отговори
Q# преди 6 години
до 1,Дано съзнаваш, че това е само мираж, и ако срещнеш реално страхотен човек няма да се откажеш от него заради тъпия мираж.
7
2
 
34
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До 6Супер, това ме устройва напълно!!Щото съм си набелязал, много добри пълнолетни ученички!! Супер са, а и маршрута го знаеш. Терена ми е свободен, а с новия голф-фор моушън няма кво да ме спре...най малко пък зимата. Пpeeбaвaш се яко, ама проблема си е твой! На мен пари не ми трябват, искам целият свят.
6
12
 
39
 
! Отговори
Ицко преди 6 години
По цел ден помпим колежките, жената още не ме хванала. Но, който си е с голема паламарка като мене си има мераклийки. Едната ми вика, че като ми го види грамадния венест, вече е почти свършила.
5
0
 
36
 
! Отговори
До снайпера преди 6 години
Ценко Гнидата от Борован е. По го обичам от тебе!
4
1
 
42
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До 1Кой е тоя мъж ***, че аз отдавна се чудя!! Дали е по-добър от мен, щото аз се имам за най добрият...във всяко отношение.
3
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като ти изневерява не смее да те погледне защото е гузен.Не че съжалява.Просто е ***,ир.Не му дреме за теб.
2
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ,.,.,.,.,.Сложих ти плюс, но не разбрах дали този мъж е до теб или е само твоят идеал за мъж и ти продължаваш да го търсиш.Може и да не ми отговаряш, това е твърде лично.Ако все още не си го срещнала, дано това да се случи в най-скоро време и той също да открие в твое лице жената, за която винаги е мечтал!
1
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми... Не те понася.Дразниш го.