Какво ви влудява според зодията? (II част)

Зодиакът ни казва много за предизвикателствата пред нас
5 ное 2017 18:38,
5
Какво ви влудява според зодията? (II част)

Може ли астрологията да даде информация относно нещата, които могат да ни извадят от равновесие? Да и не. Зодиакът ни казва много за предизвикателствата, пред които се изправяме, включително дава информация и за здравословни проблеми от всякакъв вид.

Един по-задълбочен анализ на датата на раждане, която показва мястото на планетите и аспектите между тях, разкрива много за това, което ни кара да се чувстваме разочаровани или депресирани.

След като обърнахме внимание на онова, което може да извади от кожата родените под първите шест знака на зодиака, нека да видим как стоят нещата за останалите шест.

Везни

Везните обича мирa и красотата. Не се заблуждавайте, те няма да избягат от проблемa или борбата, когато е заложено нещо, от което се интересуват. Везниte дори ще отидат на война, ако е необходимо, за да коригират дисбаланса.

Ако обаче борбата трае прекалено дълго и се превърне в нормално състояние на техния свят, те губи надежда и потъват в отчаяние.

Скорпион

Въпреки силната си емоционалност, Скорпионите всъщност имат здрав разум, най-малко според собствената им дефиниция. Родените под този знак държат контрола над собствениte си ум и сърце. Те не рухват лесно, освен ако не са принудени да разкрият всичките си тайни.

Когато най-съкровените мисли и чувства на Скорпионите са изложени пред някого, на когото не се доверяват, усещането за уязвимост може да ги пречупи.

За останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредицата за зодиите в "Труд" поне е с чувство за хумор.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така и не разбрах какво трябва да ме влудява.
3
0
 
1
 
! Отговори
ludi bg преди 6 години
te bsp kostov I bandata of zodià provaleni ludi
2
0
 
1
 
! Отговори
не вярвам преди 6 години
глупости
1
0
 
4
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Тази статия да я бяхте прочели преди да я препишете ли?!