Кои са най-дразнещите типове в чата?

Колко от тях имате в живота си?
7 ное 2017 19:06,
1
Кои са най-дразнещите типове в чата?
Източник: pexels.com

Всеки ден пишем поне няколко съобщения. От таблета, от смартфона, от лаптопа... В социалната мрежа, във Вайбър, Скайп, есемес, мейл... и въпреки че често това е навик, пак изискваме някакво внимание и адекватна реципрочност от отсрещната страна. Ето защо продължаваме да се дразним на определени типажи хора, които сякаш омаловажават „историята“, оплакването, въпроса или на кратко – желанието ни за диалог.

Колко от тези имате в живота си?

1. Мързеливецът

Този тип „писатели“ не обичат да изписват дълги думи. На практика не обичат да изписват цели думи и най-често в отговор получавате от тях „ОК“ или само „К“ или емотиконка палец.

2. Любителят на абревиатурите

Защо да пише цяло словосъчетание или изречение, като може да драсне само няколко букви.

wtf (what the fuck); btw (by the way); lol (laugh out loud") са само част от абревиатурите, с които постоянно ви залива. И по-лошото е, че те са основно на английски тъй като на нашия език няма разпространени подобни словосъчетания, които могат да се ограничат до разпознаваеми няколко букви.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбрах от кой тип съм.5. ЧакащиятЩе ви отговоря когато прочета съобщението , а факта че е съобщение означава че не е нещо жизненоважно.Да вярно е хората не ми пращат съобщения за щяло и нещяло,Просто с времето се учат,Комуникацията като цяло, не е по малка ,но този тип комуникация е намаляваща.Така, че от това спестяваме време и на двете страни.