С режим "семеен" и "секси": Роботът Саманта, с която и децата не са мираж

Зловещо реалистичният робот вече се продава в Лондон
Обновена: 9 ное 2017 21:57 | 9 ное 2017 21:45, Анна Дантева
67
С режим "семеен" и "секси": Роботът Саманта, с която и децата не са мираж
Източник: Ruptly tv

Някога бяха смятани за странен фетиш, но изглежда, че секс куклите днес вече са толкова търсени, че може да влязат в масово производство. 

Саманта – зловещо реалистичен секс робот, вече може да се открие на пазара в Лондон, но скоро е възможно да бъде достъпен навсякъде. 

Дизайнерът на робота, д-р Седжи Сантос, твърди, че търси начини за масово производство на Саманта, за да отговори на нарастващото търсене. 

Силиконовата Саманта има тъмнокафява коса, красиви зелени очи и напълно функционална вагина, включително и G-точка, твърдят нейните създатели. 

Тя говори с американски акцент и е способна да симулира оргазъм, когато бъде докосвана по правилния начин. Саманта е покрита със сензори, които реагират при човешки допир и може да се сменя между два режима - "семеен" и "секси". 

Сензорите покриват ханша, раменете, влагалището и устата на куклата-робот. Тя дори използва и някои сексуални фрази. 

Новината идва само месец, след като създателите  на робота казаха, че Саманта скоро ще има „морален кодекс“, който може да засегне нейното сексуално желание. Те допълват, че роботът се възбужда от хора, които се държат към него с уважение. 

Въпреки моралните задръжки обаче, роботите няма да могат да отказват секс. 

Понастоящем нивата на възбуда на секс робота се влияят от партньора, който докосва ерогенните зони, и дори може да достигне до симулиран оргазъм чрез проникване, ако е достатъчно възбудена.

Инженерът допълва, че Саманта ще може да запомни коя е тя и как партньорът се е отнесъл към нея. Той също така споделя, че роботите скоро ще могат да имат и деца от своите собственици, което предсказва бъдеще, в което хора и машини ще могат да се женят и технологията ще се използва за създаване на потомство. 

Вместо да проектира машини, които могат сами да раждат, д-р Сантос казва, че може да слее личността на андроида с характеристиките и убежденията на неговия човешки партньор. 

Ще бъде използван компютърен софтуер за създаване на нов мозък с изкуствен интелект за детето, който ще бъде базиран на тази информация. Ще бъдат използвани и 3D схеми за тялото му. 

Пред The Sun създателят на робота – Сантос, казва: "Използвайки мозъка, който вече съм създал, ще го програмирам с геном, така че той или тя да има морални ценности, концепция за красота, справедливост, както и ценности, които хората имаме. След това създаването на дете с този робот ще бъде изключително просто."


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Авеее добре изглежда, поне доста по-добре от голяма чат от запуснатите жени.

Само дето ми тъмнее за моя вкус. Някоя с по-европейски вид нямаха ли?
55
0
 
1
 
! Отговори
seira преди 1 година
ТЪЙ КАТО НЕ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ ПО СЕКСУАЛНАТА ТЕМА, НО ВИЖДАМ, ЧЕ ТЯ Е В КОНТЕКСТА НА МНОГО ПО-ГОЛЯМАТА: "ПЕРСПЕКТИВАТА ПРЕД ЧОВЕШКИЯ РОД", БЕЗ ДА СЪМ ЯСНОВИДЕЦ И НА ОСНОВАТА НА ДОСЕГАШНИТЕ МИ ПОЗНАНИЯ,

ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ СЛЕДВАЩИЯ ЕТАП ОТ ОТ РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО (АКО НЕ СЕ САМОУНИЩОЖИМ), Е МАКСИМАЛНОТО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА ВИДА "ХОМО САПИЕНС" С ОГЛЕД НА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ МУ ДАДЕНОСТИ.

СЛЕД ТОВА ПРЕДСТОИ ПОЯВАТА НА НОВ, МУТИРАЛ ВИД ЧОВЕК С ПО-ГОЛЯМИ ВЪЗМОЖНОСТИ ВЪВ ВСЯКА ОБЛАСТ НА БИТИЕТО.

АМИН!
54
4
 
4
 
! Отговори
Баче Кико преди 1 година
В близкото бъдеще виждам как жените ще плащат на мъжете за секс и ще ги преследват със загорели погледи. Ха ха ха. Как се обърнаха нещата.
53
2
 
6
 
! Отговори
Антифен преди 1 година
Това не е научен и технически прогрес,а отвръщане от Създателя и извращаване на целия смисъл защо сме тук на Земята.Краят на човечеството явно ще настъпи по този начин,а не чрез ядрена война.Защо хората не реагират на всичко това?
52
1
 
4
 
! Отговори
До 47 Анонимен преди 1 година
Мъжете не могат да се клонират. Не произвеждат яйцеклетки, които да бъдат оплодени от техните гени и след това износени. Сперматозоидът няма как да бъде оплоден и да се развие ембрион. Яйцеклетката на жената може да бъде оплодена от ДНК-то на всяка една клетка на собственото ѝ тяло. Включително и от ДНК-верига взета от клетки на кожата ѝ.
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До жена:
Силиконова, не гумена. И като я усъвършенстват ще замени изцяло жената - от тактични разговори до креватни изпълнения.
50
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
иначе съм хетеро и това на снимката няма никакъв шанс да ме възбуди, по-добра работа би свършило въображението и ръката ми.
49
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
решил един да слага рога на негов познат с любимата му робот, но от де да се сети, че за функционалност в устата й монтирали острилка за моливи. Лоша работа.. :)
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Инженери са я създали, но тестерския отдел на фирмата създател дали е от инженери?
47
2
 
9
 
! Отговори
Трикрак мъж преди 1 година
Хубавото на такава роботка е че като свършиш внея и можеш да си я изключиш и да я прибереш в кашона (нали има кашон?) след "съешаването". Като излезе вариант с руса коса и зелени очи, поне 175см висока и да вика когато я обладаваш, тогава ще си взема. Тази на снимката много тъмна, прилича ми на *** наша сънародничка от магистралата. Предпочитам по-светлички.
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъжете също ще се клонират. А жените роботки ще раждат техните деца ;).
45
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е ужасно. Жена съм и съм пристрастна за робота жена, но не ща и мъж робот като тази кукла. Всички зловещи фантастики ще се окажат книги за бъдещето на човечеството.
44
4
 
7
 
! Отговори
Камен Душата преди 1 година
Аз бих си взел една такава за тежката работа из къщи, а на жена ми ще остане само приятната част, която тя предпочита - да си глади, чисти, готви, подрежда, да спи, да гледа децата и да ходи на работа. Така у дома ще настъпи мир и любов навеки!
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъжете и жените ще тръгнат по самостоятелен път — жените ще се клонират по естествен път и ще раждат момичета техни копия по външен вид, мъжете пък ще имат за наследници роботчета. Дошло е времето да се разделят еволюционно.
42
6
 
4
 
! Отговори
Бат Ицо преди 1 година
Бива ли такива работи? Толкова незадоволени жени има?
41
0
 
11
 
! Отговори
как преди 1 година
До художника

Как ще я изнасилиш, като тя не отказва?
40
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като добавят функции готвене, чистене, пране .жената ще е напълно излишна.
39
4
 
8
 
! Отговори
Миньоро преди 1 година
Държи ли на бой?
38
3
 
7
 
! Отговори
художника преди 1 година
Ако я изнасиля ще ме съдят ли??? :-)
37
7
 
7
 
! Отговори
един въпрос имам: преди 1 година
защо????????????