Какви са проблемите, свързани с интимността, при зодиите?

Интимността може да бъде странна, трудна и дори забавна
11 ное 2017 20:48,
3
Какви са проблемите, свързани с интимността, при зодиите?
Източник: pexels.com

Интимността може да бъде странна, трудна и дори забавна. Всеки знак на зодиака има силни и слаби страни, когато става дума за интимност и романтика. Дори и хороскопът играе роля в това отношение.

Слабите страни могат да създадат затруднения във връзката и да доведат до сериозни проблеми. За да можем да се борим с тях и да ги преодоляваме, преди всичко друго, трябва да си дадем сметка кои са те.

Макар да са част от характеристиката на нашата личност, понякога се оказва трудно да ги разпознаем. 

Пред какви проблеми, свързани с интимността, се сблъсква всеки от зодиака?

Овен

Родените под този знак искат нещата да се случват по техния начин. Те обичат да правят всичко сами и не се страхуват да бъдат необвързани. Даването и получаването обаче са особено важни за любовния живот. Те трябва да са готови да дават малко повече.

Телец

Телците бързо се обвързват, като често не отделят нужното време, да се опознаят партньора си. Те често искате нещата да останат такива, каквито са в началото, завинаги и когато това не се случи, се озовават в коловоз. Трябва да бъдат готови да направят промени. 

Близнаци

Близнаците се чувстват най-малко комфортно, когато да се установят на едно място, и често просто не могат да се обвържат. Трябва да опитат да се разкрият пред партньора си. Не бива да крият тъмната си страна – всички имаме положителни и отрицателни черти. 

Целия материал четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
5
 
! Отговори
Нетърпелив преди 6 години
Аз още си чакам статия за това как различните зодии oхkat и пъшkat при seкс. Много ми е важно. Ерген съм. Няма ли да *** рЪзбирете най-после?
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само снимката от заглавието Ви е истинска!