Кои са най-добрите шофьори сред зодиите?

Средностатистически човек всеки ден прекарва около час в колата
14 ное 2017 22:51,
17
Кои са най-добрите шофьори сред зодиите?
Източник: pexels.com

Шофирането е много важна част от съвременния начин на живот. То е не просто удобство, но и необходимост. Според проучване на експерти в областта на транспорта в САЩ средностатистическият човек всеки ден прекарва около час в колата. А ако задръстванията са част от ежедневието ви, времето вероятно е много повече от час. 

Широко разпространеното е мнението, че жените са по-лоши шофьори от мъжете. И макар да не важи за всички, в него има доза истина, която се дължи на различията в мозъка на мъжете и жените. 

Оказва се обаче, че някои зодии се справят доста по-добре зад волана, в сравнение с други. Кои владеят това умение най-добре?

Козирог

Търпението на Козирозите, ефективността и способността да планират, са качествата, които ги прави най-добрите шофьори в зодиака. Родените под този знак не са склонни към превишаване на скоростта или взимане на импулсивни решения на пътя.

Кои са другите зодии, които се справят най-добре зад волана, четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Бай фуй преди 6 години
Пари ми дай акъл не ми давай :)
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, бе да. Аз съм козирог, ама изобщо нямам претенции, че карам страхотно. Да, мога да карам, да карам безопасно, но има къде, къде по-добри от мен.
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимка преди 6 години
Анонимчо, не си прав, защото познавам хора които имат много изминати километри и са си все същите кавали.. Разсеяни и никакъв усет за движението, вярно е че не е нито от зодии, нито от некви такива глупости, а просто който си го може си го може, това си идва от вътре. Вече по нататък всеки се учи, но не е нужно само това. ☺
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е нито до пол, нито до зодия, а до брой изминати километри. И с две леви ръце да си, хич да не си владееш колата, като изминеш 100 хил. километра и накрая ставаш добър. Просто на различните хора им трябва различно време да се научат, но ако си упорит рано или късно се научаваш. А това за зодиите е просто за забавление. Може каквато ще зодия да си, която уж са добри шофьори, ама ако нямаш стаж пак ще караш по-зле от някой с "по-неподходяща" зодия, който кара ТИР, например.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ген и местоположение под звездите е. Щом местните шведи шофират без образование и то в такъв трафик и то такива бараки ..
8
0
 
7
 
! Отговори
РВ преди 6 години
И да.....козирог съм.
7
2
 
26
 
! Отговори
РВ преди 6 години
До канадецаЗапомни човек- и най-слабия български шофьор е по-добър от всеки канадски, американски и въобще всеки от северна и южна Америка. Казва ти го човек с над милион изминати километра в Америка и Канада и поне 3-400 хиляди в Европа. Просто условията в България те учат да си по- добър.
6
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5От кое село си миличка?
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голема кола, малка чушка. Тряя има баланс в природата.
4
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Български канадецЛичи си че не си карал автомобил.
3
23
 
16
 
! Отговори
Български канадец преди 6 години
Не съм виждал досега добри шофьори в БГ. Само едно гледат-да са първи. Рисковани изпреварвания, врязване между пешеходците на зебрата, постоянно каране с превишена скорост и т.н. Маалки момченца с мъънички чуpkи
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3Мама риби аз съм риби,но тя е зле ааз съм добре май е до пол не до зодия.
1
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В София е зодия лъв. Безкомпромисни.