Кое ви прави неустоими в мъжките очи според зодията? (I част)

Когато някое момче ви харесва, може да не го каже, но да го покаже
Обновена: 18 ное 2017 18:19 | 18 ное 2017 18:19,
8
Кое ви прави неустоими в мъжките очи според зодията? (I част)
Източник: pexels.com

Онази черта, която толкова искате да промените, може да е нещото, което мъжете намират за изключително атрактивно във вас.

Мъжете са тайнствени същества. Понякога можете да ги прочетете като отворена книга, докато друг път не можете да разберете какво говорят. Би било хубаво да знаете какво мислят, но понякога трябва да потърсите улики, които не са толкова очевидни, колкото ви се иска.

Когато някое момче ви харесва, може да не го каже, но със сигурност ще го покаже. Понякога намекват, че харесват нещо във вас, но вие може да пропуснете сигнала, защото това е нещото, което самите вие не харесвате в себе си. 

Астрологията разкрива тайните атрактивни черти, които са специфични за вашия зодиакален знак и се оказват неустоими за мъжете. Кои са те?

Овен

Овенът е огнен знак и представителите на тази зодия обичат да внасят топлина.

Мъжете харесват, че жените от зодия Овен имат нужда да печелят. Те трябва да са най-добрите в това, което правят, а постоянният им стремеж към величие е достатъчен, за да привлече всеки.

Телец

Телците са много чувствителни. Допирът е изключително важен за тях и мъжете добре го знаят. 

Прегръдките на изпращане и посрещане, лекото докосване на ръката му, когато им пожелава късмет, ръката върху коляното, когато седят един до друг – мъжете не могат да устоят на нищо от това. 

Допирът и ласката са интуитивни за дамите от тази зодия, затова те може да не забележат колко често разтапят момчетата около себе си. Мъжете тайно харесват тази тяхна черта, защото показва колко грижовни и мили са.

Останалата част на материала четете на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
8
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Жената Овен е едно нищо,това което пише е абсолютна лъжа!