Нов тест за бременност се разгражда в... тоалетната

Чертичките и точността му са стандартни, материалът е различен
11 дек 2017 23:00,
7
Нов тест за бременност се разгражда в... тоалетната
Снимка: Pixabay

Британска фирма разработи биоразтворим тест за бременност, който след употреба може без проблем да бъде изхвърлен в тоалетната. Новият продукт носи търговската марка Lia и ще бъде пуснат в продажба догодина.

Той ще може да бъде използван дискретно и в обществени тоалетни. Тестът действа като традиционните и реагира на урината, пояснява Бетани Едуардс, която е една от изобретателките на иновацията.

При бременност тестът ще показва две чертички, и една, ако няма зачеване. Материалът, от който е създаден комплектът, е от растителни фибри.

При пускане в тоалетната чиния той се разгражда напълно. Точността на теста е 99 на сто, като той ще струва 6.70 британски лири, пише в. "Метро", цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
1
 
! Отговори
елементарно преди 6 години
До АнонименЩе унищожи и плода, след теста.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мечтата на всяка тийнейджърка, хем да си направи тест, хем да го унищожи преди родителите и да разберат какви ги е вършила. Е, поне е удобно ако покаже 1 чертичка, ама ако са две... тогава и да унищожи става сложно.
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В британските тоалетни нямат ли кошчета за ***?
2
2
 
4
 
! Отговори
Ined преди 6 години
Разсмя ме искрено сутринта преди работа.Хахаха....А пък за статията - чакам следващото поколение тестове.С резултат 2 часа след играта.........,човек.да си е наясно за в бъдеще с процедурата Хахаха
1
4
 
11
 
! Отговори
ined преди 6 години
Ако теста показва три чертички - бащата е от Бургас