Едно разплакано момче! Кийтън, недей! Не си грозник, а си смел!

Емоционалният му разказ предизвика вълна от съпричастност в мрежите
13 дек 2017 10:45,
151

Едно момче, което стана обект на подигравки в училище, трогна целия свят с поста си във Facebook.

Емоционалният разказ на детето предизвика вълна от съпричастност сред най-големите звезди на киното, музиката и спорта.

Кийтън Джоунс разказва през сълзи за всекидневния тормоз и унижение, на които е подложен в училище.

"Подиграват се с носа ми, наричат ме грозник. Чудя се защо тормозят другите? Какъв е смисълът? Защо намират удоволствие в това да нарочват невинни хора и да намират начин да са гадни с тях? Това не е хубаво", казва момчето във видеото си.

"Изливат мляко върху мен, пъхат ми шунка в дрехите, замерят ме с хляб. Не ми харесва това, което ми причиняват и със сигурност не ми харесва, че го вършат и с други хора, защото не е хубаво", казва момчето със сълзи в очите.

"Хората, които са различни не трябва да бъдат критикувани, защото те не са виновни за това. Но ако се забавляват за ваша сметка, не го вземайте навътре, останете силни", казва Кийтън и добавя: "Сигурно един ден ще бъда по-добър".

Майката на Кийтън Джоунс публикува видеото в петък и написа, че синът й я е помолил да го запише, след като се наложило да го прибере от училище, защото не смеел да влезе в стола.

Оттогава видеото е гледано близо 30 млн. пъти, а момчето получи неочаквана подкрепа от холивудски звезди, някои от най-известните певци и спортисти, както и на стотици хиляди потребители в социалните мрежи.

Селена Гомес се разплака във видеообръщение към Кийтън, в което го нарича "смел", защото е намерил сили да премине през трудностите.

"Това видео разби сърцето ми. Моля ви, бъдете мили един към друг", призова певицата Кейти Пери.
 

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във животът има възмездие и карма! На каквото се подиграваш,това ще ти дойде на главата,на децата или на внуците ти.
103
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моите наблюдения а и все пак и аз съм бил дете е, че децата могат да бъдат много жестоки, едни преодоляват тази страна на характера си чрез възпитание в семейството, други под влияние или липса на същото, се превръщат в големи чудовища. Общо взето света е доста жестоко място!
102
3
 
18
 
! Отговори
nina преди 6 години
Истинските мъже също могат да плачат.Това не ги прави слаби или обратни.Когато видя за пръв път дъщеря ни на ултрасаунда,мъжът ми се раплака,от радост.Преди няколко дни мъжът ми се раплака,от мъка .Свекърва ми е с рак в последен стадий,остават й няколко месеца. За нас,жените ,няма проблем-ние лесно си изплакваме болките и ни олеква.За съжаление при мъжете не е така и неспособността да се освобождават от болките и да трупат в себе си води до този голям процент инфаркти над 40 години.Така че реакцията на това дете е напълно нормална,боли го и се опитва да освободи болката си.Няма нищо срамно в
101
3
 
27
 
! Отговори
9 преди 6 години
Следващия път, когато някой "изпуши" и натръшка 15-20 човека в някоя гимназия да не се чудят и да реват що така станало...
100
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората сме подвластни на атавистичните си инстинкти .Всяка слабост и чувствителност се наказва,ако те надушат хищниците. Така е от сътворението.
99
6
 
5
 
! Отговори
Алена преди 6 години
Основна отговорност на родителя е да възпита детето си да бъде човек, в това число - човек спрямо околните и спрямо себе си. Родителят има тежката задача да научи порастващоотн си хлапе, че светът не е само бял, а е предимно сив и често черен, и хората са предимно зли. Децата са първични, но те са плод на възпитанието у дома, както и плод на масовата на гласа. Те не избират за жертва просто различните, а онези, които позволяват да са жертва. Майката не бива да решава проблема с видео
98
4
 
4
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Ами истината явно боли, не знам защо така. Налага се така, защото трябва да се събудите, когато ви подменят ценносъната система.За диньо съм писала доста по темата и поведението му няма нищо общо с НЕагресията, въпросният нямаше и една позиция ( не зная защо свързвате позиция с думата бой веднагически) Не съм мома от маалата , та да се хвана на " мълчанието
97
7
 
8
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
Няма да забравя тормоза в училище заради очилата които носех. В отговор ги пребивах дори само да са ме погледнали накриво.... и така една учебна година ... Спечелих си уважението и на по-големите разбойници и може да не е за вярване, но благодарение на реакциите ми нямам ученически прякор ... сега пак ми иде да пребия бая народ ...кога ли ще е...
96
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хартбрейкинг - мъни мейкинг.Да са му честити 100 000 долара ,а за вас "добрата история".Звездите си вдигат рейтинга ,че имат сърца,журналистите ,че имат новини,хората са щастливи ,че са състрадателни ,а хлапето си джитка с нова количка.
95
2
 
2
 
! Отговори
Един преди 6 години
До LinaКазваш някои истини, но с много агресия. Не разбирам и как го свърза с победата на Джино? Реално неговите гласове бяха наказателен вот срещу агресията, срещу обединението на всички с/у един.
94
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може и да е грозен ревльо, но вече е научил важен житейски урок - когато изпадне в затруднение или е поставен пред проблем - да циври с всички сили вместо да се събере и противопостави, или да намери изход от ситуацията. От това дете ще стане истински мъж.
93
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 30 години и мен ме обиждаха в училище, защото носех очила,а тогава децата с очила бяха много малко .Поради тази причина започнах да тренирам физически и се записах на бокс.После в средното у-ще и казармата бързо им охлаждах мераците.За съжаление този примитивизъм го виждам и при възрастни индивиди, които се обиждат на "дебелак","плешивец","клепар и пр . Такива са нравите тук.
92
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във youtube е пълно с клипове на тва момче , да си ги гледа Гл.редактор
91
4
 
15
 
! Отговори
Lina преди 6 години
След като избрахте гиньо за звезда очаквам всичко. И съм права, зачетох се в коментарите ви и настръхнах... Използвате " грозен","ревльо" и т.н. Кога точно насилието ви стана. НОРМА???? И децата ви са такива като вас - за 5 ст. мозък нямат, ама бабаити - бият болните и дребните, никога по - големите обаче. По - страшното е,че това поведение се толерира в училище. Кога точно ги подменихте ценностистите, че съм пропуснала, сигурно някъде между повторенията на ""Под прикритие???
90
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ревльо.
89
1
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Вие па сте големи убавци !
88
4
 
3
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До 83Преходно е както писах, от един вид в друг. Наапример от мaймуна да стане човек, от птичка да стане куче. Еволюция не е ако една птичка си промени условията на живот и поради това човката й стане по - дълга или си промени шарката. Бял човек да стане *** не е еволюция, защото запазв вида си т.е. продължава да бъде човек. Това се нарича изменчивост, а не еволюция. Та чакам факти за еволюция. Нали евоюцията било доказан научен факт.
87
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грозно е да се гледа как мъж се държи като жена и да плаче. Една слаба жена( те жените са си от слабия пол),която плаче,мога да възприема този женско плач по-нормално и естествено,отколкото мъж да плаче.
86
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грозно е да се гледа как мъж се държи като жена и да плаче. Една слаба жена( те жените са си от слабия пол),която плаче,мога да го възприема по-нормално и естествено,отколкото мъж да плаче.
85
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не забелязвате ли това,че това момче,което плаче е англичанче. Те западняците са малко..меки китки. Докато мъжете на Балканите и в България могат да преодоляват спокойно ,психически и физически всякакви неприятности-било то побой,обиди ,сбивания и какво ли не. Боят научи българинът да бъде корав-и физически и психически. С това обаче не призовавам към насилие.