Едно разплакано момче! Кийтън, недей! Не си грозник, а си смел!

Емоционалният му разказ предизвика вълна от съпричастност в мрежите
13 дек 2017 10:45,
151

Едно момче, което стана обект на подигравки в училище, трогна целия свят с поста си във Facebook.

Емоционалният разказ на детето предизвика вълна от съпричастност сред най-големите звезди на киното, музиката и спорта.

Кийтън Джоунс разказва през сълзи за всекидневния тормоз и унижение, на които е подложен в училище.

"Подиграват се с носа ми, наричат ме грозник. Чудя се защо тормозят другите? Какъв е смисълът? Защо намират удоволствие в това да нарочват невинни хора и да намират начин да са гадни с тях? Това не е хубаво", казва момчето във видеото си.

"Изливат мляко върху мен, пъхат ми шунка в дрехите, замерят ме с хляб. Не ми харесва това, което ми причиняват и със сигурност не ми харесва, че го вършат и с други хора, защото не е хубаво", казва момчето със сълзи в очите.

"Хората, които са различни не трябва да бъдат критикувани, защото те не са виновни за това. Но ако се забавляват за ваша сметка, не го вземайте навътре, останете силни", казва Кийтън и добавя: "Сигурно един ден ще бъда по-добър".

Майката на Кийтън Джоунс публикува видеото в петък и написа, че синът й я е помолил да го запише, след като се наложило да го прибере от училище, защото не смеел да влезе в стола.

Оттогава видеото е гледано близо 30 млн. пъти, а момчето получи неочаквана подкрепа от холивудски звезди, някои от най-известните певци и спортисти, както и на стотици хиляди потребители в социалните мрежи.

Селена Гомес се разплака във видеообръщение към Кийтън, в което го нарича "смел", защото е намерил сили да премине през трудностите.

"Това видео разби сърцето ми. Моля ви, бъдете мили един към друг", призова певицата Кейти Пери.
 

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Децата могат да бъдат страшно жестоки.
83
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До реалистКакво значи преходни същества? Всички съществували видове са преходни, всички видове еволюират непрестанно, нито едно същество не е точна реплика на своите предци! Не може да имаш сходен генетичен код с всички други видове и да смяташ, че си единствен и уникален. Няма как с бозайниците да имаме сходна биология и да се правим, че нямаме нищо общо.
82
13
 
6
 
! Отговори
Откровен преди 6 години
Всъщност детето си е грозно. От където и да го погледнеш. Но вместо да циври и точи сополи да се беше хванал да поработи върху други качества. Никой не е съвършен.
81
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разплакано момче? Ако беше момиче,наистина щях да съчувствам на детето.Не,че не мога да съчувствам и на бити и унижавани момчета,но по-скоро съм склонен да съчувствам на пострадали момичета.Защото момичетата са слаби и от нежния пол,и те трябва да бъдат защитавани от такива из.роди,които ги обиждат и им посягат. Това момче (както и всички момчета) защо не използват физкултурния ученически салон за да си изгорят енергията и да натрупат естествена мускулна маса и да имат здраво и стегнато тяло?
80
7
 
4
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До 52Кажи един научен факт, който потвърждава еволюцията? Например същества, които са били преходни между един и друг вид? Можеш да потърсиш помощ и от чичко Гугъл за да ти е по лесно. Само не ми говори рисунките по тениските, където човека е маймунa и после става изправен съвремем човек. Но за сметка на това има толкова много манипулация и лъжа.
79
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да ви споделя нещо: аз съм добър и спокоен по нрав,но когато се ядосвам става страшно у дома. жена ми е слабичка,тиха и спокойна. Но много обича да ме тормози психически и да ми лази по нервите. Веднъж тя много ме ядоса,като че ли нарочно взе да ме предизвика,само да не бъда толкова спокоен. Взех,че я натупах.
78
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе грозен си на гАз, ама да не се притесняваш ... в по късен етап от живота само комплексарите успяват, защото са по мотивирани :):) ... и в един момент е важно дали си по богат, а не дали си грозен :):)
77
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РуменДоста си елементарно-простоват за жалост Руменчо. То тази драма си е долнопробна версия най-гнусния биг брадър правен някога. Някакво гейче реве, а лицемерните звезди си правят реклама от целия този бъркоч. Що не вземеш и ти да запишеш едно клипче, да те видим що за странна птица си, така като ти чете "мъдростите", очевидно доста естроген си събрал в себе си.
76
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боят и обидите изграждат,а не разграждат! Това са тестове за физическа и психическа издържливост! Не може да се гледат деца в саксии!
75
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боят и обидите разграждат,а не разграждат! Това са тестове за физическа и психическа издържливост! Не може да се гледат деца в саксии!
74
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом и Бийбър(обратен) му съчувства,ясна е работата. Само горкото дете-дано да не стане като Бийбър.
73
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От коментар номер 72 Продължение:А и още нещо: боят и обидите изграждат,а не разграждат! Това момче като порасне ,ако продължава да бъде такъв сополанко и страхливец,явно ще преобърне резбата-може и да стане г.е.й!
72
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз от малък-в детската градина,училище и университета нямах приятели. И не съжалявам. Познавах и някои свестни (МАЛКО БЯХА) момичета,които също не бяха много общителни. Просто те не искаха да общуват с своите връстници. За мене под думата "приятели" имам предвид пълни *** и ид.иоти. Колкото и да ме бяха обиждали в градината и училището-аз не им обръщах никакво внимание. Не ми пукаше,за техните обиди-знам,че бяха слабаци Един уравновесен човек не може да обижда хората.
71
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има един естонски филм от 2007ма година, казва се The Class, гледайте го!
70
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днешните деца(мои наблюдения) са малко злобни. Имаше случай ,в интернет деца си общуват в ФБ или скайп. Едно дете,което си пишеше с приятели или съученици,получава злобното съобщение: "самоубий се!",както и много подигравки и обиди. За жалост,това дете послуша техният съвет и се самоуби. Когато по-слаби и беззащитни деца покажат сълзи,те показват слабост,а това дава още поводи онези *** да ги тормозят за кеф и удоволствие. Ако не придаваш значение на тези из.р.оди-няма да имаш неприятности.
69
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момчето не трябва да проявява такава чувствителност. Ако го закачат без причина,и ако това момче е силно физически-може да им разкаже играта и да ги постави на място. Въпреки обидите,униженията и подигравките -в училище,университета.работа и у дома ,сред приятели и роднини и др. това дете трябва да не ги забелязва и да не им обръща внимание. Ако някой иска да му посегне физически-това момче трябва да се защити или да се обърне към полицията. ***,които го обиждат и замерват са слабаци.
68
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз забелязвам една тенденция при коментарите - хората, които усилено защитават агресията, пишат много неграмотно, без препинателни знаци, а главната буква в ново изречение явно е социаллистическа отживелица. Първо си оправете правописа, после се опитвайте да излагате тези, защото иначе се излагате само вие. И за държава, която погребва по няколко деца годишно, жертви на сбивания, сме доста толератни за такъв тормоз
67
1
 
14
 
! Отговори
Meco преди 6 години
До цецоТи сигурно се кефиш на клипа за "...'ба си якити ръки чуьек!... Туй ас ли съм уа...". Може да ти се стори странно, но страните сс силни общества си решават проблемите ментално, не с ръкопашни схватки и повечето от тях те приемат такъв, какъвто си. няма как да ти го обясня. Ти трябва сам да надскочиш интелекта на "зоб, боб и кисело мяко и ММА културата. Да имаш "яки ръки" донякъде помага, но за повечето общества е стрес като вият клип с 16 годишни дрисльовци, които се млатят.
66
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и в софийските училища е така, но претенциозните родители винаги изкарват децата си онеправдани. Каквито родителите такова и децата, песовете песове правят. Жалко за потърпевшите. Учителите не желаят да си дават зор също, защо да се карат с родителя пес. Да вършеят :)
65
2
 
22
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Чета коментарите.... момченцето не е грозно... децата могат да бъдат безпричинно жестоки... а тук пълно с бабаити.Навремето с такива бабаити бйршех пода на прогимназия Иван Вазов...Трогателно е... а елементарниците тук само затвърждават тезата, че първите 7 години са важни!