Едно разплакано момче! Кийтън, недей! Не си грозник, а си смел!

Емоционалният му разказ предизвика вълна от съпричастност в мрежите
13 дек 2017 10:45,
151

Едно момче, което стана обект на подигравки в училище, трогна целия свят с поста си във Facebook.

Емоционалният разказ на детето предизвика вълна от съпричастност сред най-големите звезди на киното, музиката и спорта.

Кийтън Джоунс разказва през сълзи за всекидневния тормоз и унижение, на които е подложен в училище.

"Подиграват се с носа ми, наричат ме грозник. Чудя се защо тормозят другите? Какъв е смисълът? Защо намират удоволствие в това да нарочват невинни хора и да намират начин да са гадни с тях? Това не е хубаво", казва момчето във видеото си.

"Изливат мляко върху мен, пъхат ми шунка в дрехите, замерят ме с хляб. Не ми харесва това, което ми причиняват и със сигурност не ми харесва, че го вършат и с други хора, защото не е хубаво", казва момчето със сълзи в очите.

"Хората, които са различни не трябва да бъдат критикувани, защото те не са виновни за това. Но ако се забавляват за ваша сметка, не го вземайте навътре, останете силни", казва Кийтън и добавя: "Сигурно един ден ще бъда по-добър".

Майката на Кийтън Джоунс публикува видеото в петък и написа, че синът й я е помолил да го запише, след като се наложило да го прибере от училище, защото не смеел да влезе в стола.

Оттогава видеото е гледано близо 30 млн. пъти, а момчето получи неочаквана подкрепа от холивудски звезди, някои от най-известните певци и спортисти, както и на стотици хиляди потребители в социалните мрежи.

Селена Гомес се разплака във видеообръщение към Кийтън, в което го нарича "смел", защото е намерил сили да премине през трудностите.

"Това видео разби сърцето ми. Моля ви, бъдете мили един към друг", призова певицата Кейти Пери.
 

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 45 години съм. Минал съм през доста стъргала. Навсякъде мамините синчета са били обект на подигравги и тормоз. Дори в момента в офиса имаме "младеж" на 35 години, който на ден по 10 пъти говори с мамчето по телефона. Колегите и колежките го скъсват от гъбаркане. Онзи вместо да се осъзнае и да се еманципира от мамчето и се оплаква в каква непоносима среда му се налага да работи.
3
6
 
37
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Не е обиждан, а тормозен и малтретиран. На мен ми се драйфа от твоя коментар - излиза, че щом има много такива деца, всичко е нормално, няма нищо.
2
3
 
51
 
! Отговори
. преди 6 години
Кофти нещо са подигравките в училище. Остават белези...
1
42
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От вчера го показват този и вече ми се драйфа яко! Все едно само той е единственото обиждано дете в училище...аман от простотии по медиите!