Земеделецът Яни е на крачка от 100-те бона

Той е първият сигурен финалист във "Фермата"
13 дек 2017 14:15,
55
Земеделецът Яни е на крачка от 100-те бона
Снимка: bTV

Кой ще грабне голямата награда от 100 000 лева в настоящия сезон на "Фермата" предстои да разберем на 17 декември. Но вече е ясен един от претендентите за нея. Това е земеделецът Яни от село Козлец.

Той беше избран за първи сигурен финалист от всички участници, дори отпадналите се върнаха, за да дадат своя глас за най-достойния фермер според тях.

Изненада поднесе Станислав, който подкрепи Яни, а именно от него беше отстранен по време на дуел. Всички очакваха бившият полицай и настоящ дърводелец да гласува за приятеля си Алек, но той ги сюрпризира с решението си. Останалите фермери, които гласуваха за бившия учител по история, са Мишо, Владо Николов, Иван Гинчев, Гечо, Анита, Франческа и Ивона.

Признанията им, че Яни е честен, работлив, добър и смирен, с много знания и умения, го просълзиха. Той им благодари за милите думи, а за втори финалист посочи Калоян: "Този човек не ме е оставил от първия до последния ден. И винаги е бил до мен. Ако бях отишъл на дуел първи, никога нямаше да избера него. Той ми е най-добрият приятел тук".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: фермерфиналФерматаЯни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен най-достоен за фермер беше Гечо ,защото всичко умееше и накара и жените да се срамуват от неуменията си и мързела си! Но от останалите финалисти Яни и Калоян са най-достойни ! Жените ,които останаха хубавици ,но ги мързеше и чиниите да мият....по добри са за друго шоу като за МИС КИФЛА напр.И Алек може да го включат в шоуто...
10
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да има повече хора като Яни и Калоян. Смирени, всеотдайни и културни хора, с които можеш да разговаряш на всякакви теми. Относно жените, елементарни интригантки.Въобще и на работата е така- трудно се работи със жени. Явно е в природата заложено на всяка жена.
9
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яни заслужава. Фаворит ми е. И Калоян е точен.
8
3
 
38
 
! Отговори
Готино преди 6 години
Абе тоз киндихал що си хвърли червилото? Браво на Айляка,че ми изчерпа коментара по темата:) Яни и Калоян показаха по всички критерии,че са най-стойностните участници в този сезон,а колкото до финалистките за тях дори няма,какво да се каже или напише,както всъщност се случи и по време на гласуването вчера..
7
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега к'во, ако за втори финалист отпадналите посочат Калоян, то Алек отива на дуел със останалите 3 жени ли, че нещо регламента не ми е ясен? Нали той пожела на Калоян да е на дуел със жени. Ама как се закопа футбалерчето и колко яко Тома му подари червило. А вчера взе да чете алманаха. Смях голям е този футбалер, баща му правилно му е казал, че ще се изложи и той сам доказа, че никога не е късно не за ново начало, а да станеш за резил.
6
3
 
31
 
! Отговори
стругар преди 6 години
Мачкай футболисти Янкоооо!!!!
5
7
 
33
 
! Отговори
КАЛОЯН ПОБЕДИТЕЛ !!! преди 6 години
Тази вечер Калоян ще е вторият избран финалист !!!
4
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трите дами стигнали до финала ме карат да се чувствам неловко ,че съм жена-мързеливи интригантки и.......накрая финалиски.Само Марина заслужаваше да стигне докрая.
3
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кеф ми стана как женичките Алек и Калоян останаха с пръст в уста!
2
7
 
46
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Не гласуваха за нито една жена, защото нито една не показа характер, който да се оцени положително, достойнство или умения, които да бъдат възнаградени с положителен вот, освен Марина(за първи път от доста време насам мнението ми съвпада с това на Каролев), но тя отпадна. Странно ми е какво толкова ви учудва: жена съм, но не бих гласувала за жена във Фермата.
1
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените се показаха като истински патици, как можа нито една от тях да не гласува за жена при положение, че мъжете през цялото време им демонстрираха, че са против тях. Нямам думи.