Земеделецът Яни е на крачка от 100-те бона

Той е първият сигурен финалист във "Фермата"
13 дек 2017 14:15,
55
Земеделецът Яни е на крачка от 100-те бона
Снимка: bTV

Кой ще грабне голямата награда от 100 000 лева в настоящия сезон на "Фермата" предстои да разберем на 17 декември. Но вече е ясен един от претендентите за нея. Това е земеделецът Яни от село Козлец.

Той беше избран за първи сигурен финалист от всички участници, дори отпадналите се върнаха, за да дадат своя глас за най-достойния фермер според тях.

Изненада поднесе Станислав, който подкрепи Яни, а именно от него беше отстранен по време на дуел. Всички очакваха бившият полицай и настоящ дърводелец да гласува за приятеля си Алек, но той ги сюрпризира с решението си. Останалите фермери, които гласуваха за бившия учител по история, са Мишо, Владо Николов, Иван Гинчев, Гечо, Анита, Франческа и Ивона.

Признанията им, че Яни е честен, работлив, добър и смирен, с много знания и умения, го просълзиха. Той им благодари за милите думи, а за втори финалист посочи Калоян: "Този човек не ме е оставил от първия до последния ден. И винаги е бил до мен. Ако бях отишъл на дуел първи, никога нямаше да избера него. Той ми е най-добрият приятел тук".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: фермерфиналФерматаЯни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
3
 
! Отговори
незаслужено преди 6 години
"Сивият кардинал" на Фермата подари на Валерия финала.Тя не заслужава да е там.Изкара 3 месеца под закрилата на мачо-***.Ако имаше малко чест сама щеше да се откаже, но явно е свикнала да е покропителствана и да получава всичко наготово.
50
1
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН! преди 6 години
ЯНИ е най-достойният да вземе 100 000 лева, защото ще ги инвестира в пчеларство и други земеделски алтернативи. Стига с този Калоян, трябва това момче да се засрами само от себе си, обърна ''Фермата'' на ''Моята изповед''...
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Старозагорското трабантче трябваше да се напъне с лицеви опори,едно шотче и един шпагат за да"спечели"двата уговорени и от алекСА гласа от двамата бивши затворници.На тома не му отива да говори простотии за Виолета защото и той има дъщеря и внуче.А малката лигла Вал и Алек с техния лигав турскоиндийски сериал "Гони ме ,хвани ме,пусни ме" не могат и на малкото и пръстче да стъпят.Станислав защо не може да понася Виолета-ми защото тя е женския му вариант.Право куме в очи,не мълчи като останалите.
48
1
 
8
 
! Отговори
Предлагам преди 6 години
До Анонимен 45:"....да му подсигури подходящ женски тоалет".Да,за двубоя,на гелосаният пудел Алекс, да му подсигурят не футболни шорти,а розови кюлоти,с крачоли,каквито носеха бабите на времето и се вееха по-просторите?!?!?!
47
1
 
9
 
! Отговори
Стефанова преди 6 години
Яни е достоен за голямата награда! Ще оползотвори правилно парите, за разлика от другите, които няма да ги сложат в земеделие и селски поминък! Дано хората го изберат с мнозинство!
46
2
 
7
 
! Отговори
ха ха ХО преди 6 години
АлекСо, усети ли какво е да гласуват за теб само двама от бившите фермери и то от СЪЖАЛЕНИЕ....За да не се разревеш и да не прелее язовира.
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вторият достоен финалист е Калоян.Достоен българин.А Мачо *** който определя себе си като умен, хитър, себелюбив, нахален и директен ще се бори за финал с жена.По този случай да отиде на солариум,личния му дизайнер да му подсигури подходящ женски тоалет.Жалко че изхвърли подареното му от Тома червило(защото с тази награда ще си остане)но Валерия ще му услужи.Успех на коя и да е от жените,дано го отсвири подобаващо.Дано да е Вили.
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E,Станиславе СЕТиУ се, че като се сдушат две тарикатчета схемаджийчета,едното винаги изпързалва другото.Твоето другарче в клюките,схемите и злобеенето те пусна по пързалката за да спаси себе си.
43
2
 
9
 
! Отговори
просто съвет преди 6 години
Колкото и да си влюбен в една жена, не й досаждай и не й ставай слуга заради чувствата. Запази достойнство - и твоето и нейното за да не развалиш всичко.
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно ревльовците са на мода в този формат у нас. Дотук бе интересно. Нататък е като числата от Тотото
41
2
 
18
 
! Отговори
анали-затор преди 6 години
тези русите с една лопата само през носа трябва да се удрят ,вечно с цигарите в уста и сплетничат и интриганстават. Това са новите Българки-честито на тези дето ще ги вземат! Яни може да е простоват и груб селски бек,но заслужава победата повече от тая женска гняз(да не са ви в къщата)
40
0
 
5
 
! Отговори
ДА преди 6 години
До BurzumТи си на друга планета!
39
5
 
17
 
! Отговори
galya преди 6 години
Моите фаворити бяха Гечо и най вече Станислав. Уникално момче, много ми хареса, работен, кадърен, директен, не прави скандали и културен. А тоя Яни как *** на всеослушание и как му се "акало" ..... язък, че е учител. То всеки пърди и ака, но поне не в ефир, освен пълните тъпигьози. Но така или иначе няма друг свестен на финала, поне да е Яни. Колкото до Калоян, не е такава вода ненапита ... и орева света, че бил без баща, Боже колко мъка има на тоя свят, всеки с мъката си, тъй че .... да бяга.
38
1
 
14
 
! Отговори
ДА преди 6 години
До ГатанкаАааа,и лакирани нокти!Червилото му беше бонус!
37
6
 
8
 
! Отговори
Росен Пресен преди 6 години
Прекръстете формата от Фермата на Циркът. Клоуни сте. Обиждате публиката.
36
0
 
26
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Моят фаворит беше Станислав,но отпадна заради смо.тания пишман футболист. Само Станислав,Гечо и Яни заслужаваха фермата,но кифлите избраха толкова пъти тъ.пия футболист и той успя да отстрани двамата,но и Яни заслужава фермата,защото ще продължи да се занимава със земеделие.
35
10
 
2
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Аз съм за Джину Билякавала...
34
6
 
29
 
! Отговори
sss преди 6 години
Най-достойният е на финал. Яни е единственият, които заслужава на 100 процента да спечели Фермата. Пожелавам му успех на финала
33
0
 
18
 
! Отговори
до 29 преди 6 години
абе каква любовница е била ,щом не я е показвал и е криел - то това е едно друго нещо ,но не искам да я обиждам - глупавка е милата,а и се ще да е нещо . ама не налита на свестни момчета ,а все на такива дето само я искат за таковата.
32
2
 
22
 
! Отговори
до 25 преди 6 години
Калоян е достоен мъж.Алек орева ратайството си от злоба, че беше пратен там а не уж че беше разделен от Дулцинеята си от една бара с дървено мостче.Помагаше на Франческа на дуела с надеждата да го направи фермер.Беше против Виолета но когато стана дуелистка и поиска "прошка" пак с надеждата ако отпадне да го прави фермер.Караше Виолета да пази Валерия от Елена,като че ли Валерия му е лична вещ-той и така се отнасяше с нея-но тя нямаше нищо против и се възползва.И двамата са противни използвачи.