Кои са най-милите и добри зодии?

Тези качества също имат връзка със зодиака
14 дек 2017 17:58,
8
Кои са най-милите и добри зодии?
Източник: Pexels.com

Ако отправите поглед към астрологията и хороскопа на всеки отделен човек, това може да ви помогне да разберете защо е такъв, какъвто е. Така че ако се чудите защо едно момиче се държи грубо и невъзпитано, докато момчето, което я прегръща, е най-доброто, което сте виждали, погледнете към зодиака за някои отговори.

И така, кои са най-милите и добри в зодиака.

Риби

Рибите обичат да са любезни към другите, защото по този начин чувстват, че правят добро както за себе си, така и за другия човек. Те не само, че са невероятно мили, но са и много безкористни – с други думи, доброто им отношение няма задна мисъл.

Всеки, който се е сблъсквал с тях, може да потвърди, че те са много добри и винаги готови да помогнат. Рибите не обичат конфронтациите, затова се опитват да ги избягват.

Кои са другите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
...... преди 6 години
До АнонименПаднах от смях
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рак е най печената и яка зодия в цялата вселена и птвъд нея даже!
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Библията пише, че в рая имало две забранени дървета: дървото на познанието и дървото на вечния живот. Дървото на познанието давало знание кое е добро и кое е лошо. ***, подбудена от змията, опитала от дървото на познанието и плодът е се сторил хубав. Подканила и Адам да опита. Той също го харесал. Господ обаче ги изгонил от рая, защото само той има право да съди, кое е добро и кое - лошо.
5
2
 
0
 
! Отговори
Какво строи Телецът? преди 6 години
Направи забележителен к/венски номер. И двете момичета бяха постигнали нещо и се кандидатираха за по-високи позиции. Телецът постъпи така, че от постиженията им да се възползват други две, току що постъпили на работа щерки на други шефове, прикачил ги като съавторки. После за двете позиции били обявен конкурси. Сред кандидатите били предпочетени новопостъпилите, а като аргумент за това решение били посочени постиженията на "колективи", в които те работят от 2 месеца и нямат никакъв принос!
4
4
 
0
 
! Отговори
Да де, ама преди 6 години
вече писах тук за патологичния егоизъм и на Риби, и на Водолей.По-отблизо ми се случи да наблюдавам само един Телец, в смисъл, че беше сред приятелите на родителите ми.Този човек постъпи така безчувствено егоистично с децата на двама свои приятели, че ми идваше и да го заплюя, и да го зашлевя. Беше станал шеф средна категория, преди това беше получавал сериозна подкрепа и услуги от въпросните двама свои приятели.В даден момент можеше да влияе върху съдбата на порасналите деца и на двамата------
3
0
 
13
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Може и да има нещо вярно в това, но огромна роля за характера на един човек имат възпитанието и средата, в която е пораснал.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факт неоспорим.
1
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най добри са след як бой ! Това съм го забелязъл, при всички се получава!