Валерия е третият сигурен финалист във "Фермата"

Четвъртият ще е ясен след дуела между Алек и Виолета
15 дек 2017 13:23,
51
Валерия е третият сигурен финалист във "Фермата"
Снимка: bTV

Гимнастичката Валерия Дочева стана третият сигурен финалист във "Фермата", след като надделя над инструкторката на кучета Елена Андреева в драматичен дуел в четвъртък вечер. По-рано през седмицата Яни и Калоян бяха посочени за сигурни претенденти за наградата от 100 000 лв., след гласуване на всички отпаднали участници в третия сезон на шоуто. 

Тази вечер един срещу друг ще се изправят Виолета и Алек, а изходът от този двубой ще определи и последния, четвърти финалист. С определянето на четиримата претенденти за голямата награда ще стартира и гласуването на зрителите.

Още в първата битка вчера Валерия падна тежко и отключи стара травма на рамото си, което донесе победа на "Сивия кардинал", както фермерите наричат Елена.

След края на първата игра, двете дуелистки избухнаха в плач, а Валерия бе на косъм да се откаже от дуела, но успя да се съвземе, след като получи подкрепата дори на своята противничка Елена.

Във втората битка инструкторката на кучета реши да прояви спортсменско отношение и да не даде всичко от себе си, за да помогне на приятелката си, която имаше силни болки. Трогната от жеста, Валерия помоли Елена да изиграе играта, но тя не се съгласи и гимнастичката взе две точки от битката.

В последната, трета битка, въпреки тежкото си състояние, Валерия успя да пренесе 58,300 кг. пясък за 13:56 минути. Дуелът завърши успешно за гимнастичката и тя стана третият сигурен финалист.

На финала, който е на 17 декември, четиримата претенденти ще се състезават в три етапа, които носят различен брой точки, като зрителският вот е с най-голяма тежест.

В първия етап всички отпаднали участници от този сезон ще гласуват за своя фаворит, което ще даде на финалистите определен брой точки. Във втория етап ще се разиграят три битки, които ще изпитат силата на фермерите и ще добавят точки в актива им. Третият и най-важен етап е резултатът от гласуването на зрителите. Победителят ще бъде този, който събере най-голям брой точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
12
 
! Отговори
до Andreshko преди 6 години
Мисленето не ти е силната страна.Прави нещо друго.
48
2
 
17
 
! Отговори
:) преди 6 години
Браво на Виолета, оскуба перушината на гЕрманския папуняк.
47
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валерия много добре се справяш аз те гледах по телевизията 😍😘
46
9
 
3
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
До #41. Въпросът не е до характера на Гечо,а в това че всички заявяваха,че ще го подкрепят,а после по необясними причини гласуваха за друг...Кой ги убеди да променят мнението си? За това мисля,че всичко е нагласено да спечели Калоян.
45
6
 
27
 
! Отговори
до 44 преди 6 години
Като следиш чалгарската "драма" на футбалерко как ще забележиш положителното присъствие на Калоян който си изпълнява ежедневните задачи кротко без да *** някоя Дулцинея,или да говори на самоковки диалект тъпизми.
44
3
 
19
 
! Отговори
до 44 преди 6 години
Ми питай го Станилав какво са му "предложили" от продукцията.Лично пък аз предпочитам да познавам хора като Яни и Калоян отколкото като Станислав завистливото сприхаво човеЧе илитерат.Хили се като зелка на който и да е въпрос по българска история, иначе голем "патриот" но много вещ в сплетните и разнасяне на клюки.
43
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Станислав щеше да спечели, но явно от продукцията са му предложили нещо, за да пуснат Яни напред. Всички социалки преливат от малодушие и симпатии към Калоян, обаче аз лично следейки предаването го намирам за едно лавиращо и свръх-амбициозно момче, чието положително присъствие се усети чак, когато държеше в ръце фермерствата и амулета...Виолета много ми допада с нейната откровеност и силна психика, но едва ли ще спечели..
42
1
 
22
 
! Отговори
точка преди 6 години
Дарина 3 дуела,Виолета 3 дуела останалите жени-кифли.Ужасен кастинг.
41
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само Яни или Калоян заслужават да спечелят този сезон.Успех и щастие на Вили в живота с двете и прекрасни дечица и да смачка фасона на Флюбения *** на дуела.
40
1
 
14
 
! Отговори
до Andreshko преди 6 години
Гечо като най-възрастен показа какво значи да бойкотираш думата на фермера-Дарина и с това даде "пример" на младите как да се държат.А това че не е финалист трябва да благодари на Алекс и Станислав.Може да е работлив но е отвратителен характер,дори и в писмото от семейството му,синовете писаха че се радват че е във Фермата ,че няма кой да им се кара.
39
1
 
8
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Защото и сценаристите на Фермата ни смятат за 80% ***...
38
18
 
8
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Ще спра да гледам следващите сезони на Фермата,ако мъжката кифла Калоянчо спечели наградата. Той незаслужено с чужди протекции включително и на сценаростите стигна до финала без да покаже нищо освен снимката на починалия си баща,когото дори не познава. Отпадналите участници смятаха да подкрепят Гечо като най-възрастен,но по известни причини си смениха бързо мнението...Защо ли???
37
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E,Станиславе СЕТиУ се, че като се сдушат две тарикатчета схемаджийчета,едното винаги изпързалва другото.Твоето другарче в клюките,схемите и злобеенето те пусна по пързалката за да спаси себе си.
36
4
 
42
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
АлекСо, усети ли какво е да гласуват за теб само двама от бившите фермери и то от СЪЖАЛЕНИЕ....За да не се разревеш и да не прелее язовира та да не пострадат невинни хора.
35
10
 
25
 
! Отговори
Павлин преди 6 години
Аз съм твърдо за Калоян още от първия ден на състезанието
34
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елена подари победата на ,,СИЛНАТА ГИМНАСТИЧКА".Русичка мързеличка -финалистка.РЕЗИЛ!
33
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСамо, че Алек не е на финал.
32
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не харесвам виолета,но за да не съм си изгубил времето напразно да ги гледам,искам довечера да си впрегне нервите и да бие червилото! а накрая,ако яни спечели с рев,страх и жалби 100-те си кошера -халал да са му.мед от него няма да си купя. калояне, за теб съм,дете !
31
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за довечера да приготвят на червилото добри обувки,ръкавички,наколенки, .....че кой знае каква травма ще му се отвори. то мина ли дуелист без травма тук? а червилото го пазете поне до неделя, че навън каква душевна и сърдечна травма ще му се отвори, като кифличката му каже сбогом .... мъка мъкаааа....и голям срам ! то едно време нед закачи повече от зара в едно друго предаване.
30
16
 
14
 
! Отговори
Смех преди 6 години
Мисля, че единствените, които следят редовно Фермата 3, са Иван и Андрей...