Тези неща не бива да делите с никого

Пантофи, червило... поради хигиенични причини
19 дек 2017 22:30, Екип на Tialoto.bg
2
Тези неща не бива да делите с никого
Източник: pexels.com

Концепцията за споделяне е хубаво нещо, но и тя си има някакви граници. Някои неща не трябва са се заемат на друг, тъй като може да навредят на здравето ви. Вижте какво трябва да ползвате единствено и само вие:

1. Пантофи

Пантофите са нещо, което често давате на гостите в дома ви. Това е въпрос на възпитание, а и ако изисквате от тях да си свалят обувките в коридора, това е най-малкото , което можете да направите. И все пак в пантофите ви може да се настанят гъбички и бактерии, които да се пренасят от гост на гост.

Решението е да купите пантофи за еднократна употреба или да им давате гумени джапанки, които после да миете с вряла вода и препарат.

2. Гланц/червило

Да, жените нерядко си услужваме с червило , но това е опасно. Ако имате някакво нараняване - херпес, обрив или дори бактерия, която моментно е попаднала на устните ви, всичко това може да се пренесе на чуждите устни.

3. Козметика

Като цяло не само червилото е опасно, а и всякаква декоративна козметика, която поставяте върху лицето си е източник на бактерии.

Какво още трябва да запазите само за себе си, четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: хигиенавещиподялба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въртяла ви е приятелката вувозели цялата е в херпеси и дрожди. И в един момент вие и лапате червилото у на онзи където цяла нощ е ослюнчвал.Приятелство е велико нещо,но това е порно.Прекалено!!!