Учителите, които могат да задържат учениците в клас

Те използват доста нестандартни методи. Вижте!
20 дек 2017 19:15,
6
Учителите, които могат да задържат учениците в клас
Снимка: happyfacts

Ролята на учителите е да ни обучават, но в действителност често ги виждаме като дяволи, особено когато са по-строги и ни наказват.

Творческият подход към преподаването, чувството за хумор и желанието на преподавателите да предадат своите познания на учениците, понякога ги кара да използват някои доста странни преподавателски методи.

Ако всички или поне повечето учители възприемаха примера на тези, които ще ви представим, със сигурност бягането от час нямаше да се среща толкова често.

Тези учители определено са спечелили "най-трудните" ученици. Кой метод ви се струва най-интересен и иновативен?

Можете да разгледате снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Стар софиянец преди 6 години
Преди доста години, когато бях ученик в гимназията, почти всички учители "можеха да задържат учениците в клас". Разбира се за това не се правеха на клоуни, както тези на снимките в статията, а показваха знания, авторитет, доброта и умение да преподават разбираемо учебния материал. Тези клоуни от новината не бих ги уважавал. Само да допълня, че класът ми имаше среден успех от средно образование 5,72, който си беше напълно заслужен и всички следваха после в ВУЗ, а тогава във ВУЗ се влизаше трудно.
5
0
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Учението е двустранен процес и освен добри учители са нужни и ученици желаещи да научат нещо. Когато в класа са 99 % ромчета , но с много добри телефончета и когато тези ромчета са в час само заради детските и нищо от учебен процес не ги интересува , тогава спасение няма. Трябва на часа тези делигирани бюджети да бъдат премахнати и в клас да са тези , които искат нещо да научат , а не да караме някои насила.Няма защо 20 ромчета да пречат на някое българче.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз знам за училища в София които са ремонтирани и направени от до. След това започвам да виждам как се поддържа. Започва се с едно драскане по външната стена и дълбаене на дупки в изолацията. Вечерно време разни мухльовци играят комар на стълбите и пият бира. Хвърлят се шишета и опаковки. Тревата в двора не се коси редовно , мрежите на футболните врати и кошовете падат изгнили и никаква реакция. изобщо не знам къде се намират тези директори и какво стопанисват. Такава *** няма никъде 72 ОУ
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко училища имат оборудвани кабинети В София?Стаи с изпочупени и мръсни маси и столове,непроветрено,неизчистено и немито.Ами те са пред ада всеки ден.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Училището е консервативна система.Стига с тези глупости.Резултатите от тях са налице.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимката да не е от някой митинг на Атака?