"Последните джедаи" събраха $100 милиона по Коледа

Осмият епизод от космическата сага абсолютен хегемон в САЩ и Канада
27 дек 2017 20:41, Красимир Ангелов
15
"Последните джедаи" събраха $100 милиона по Коледа
Снимка: Reuters

Филмът "Междузвездни войни: Последните джедаи" доминира в бокс-офис класацията на Северна Америка за втора поредна седмица, предаде Франс прес.

Окончателните данни показват, че осмият епизод от култовата космическа сага е реализирал общо 100 милиона долара от продажбата на билети в киносалоните на САЩ и Канада само през празничния уикенд и коледния понеделник.

Второ място в северноамериканския бокс-офис заема приключенският филм "Джуманджи: Добре дошли в джунглата" с 55,4 милиона долара. Следва музикалната комедия "Перфектният ритъм 3" с 26,5 милиона долара.

Челната петица в бокс-офис класацията на Северна Америка се допълва от филма "Най-великият шоумен" и анимацията "Бикът Фердинанд", отбелязва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Сполучливо под този надпис. "Малката булка" - 138 епизод. Лукас се из.*** в един от най великите филми на всички времена. Направи го "Made in China" - демек - каквото поиска публиката, това получи - псевдо драма, безинтересни артисти, много компютърна анимация и отчайващо малко кино. А опита с дългите и тягостни диалози да се постигне психологически ефект е абсолютен ... ши.т. Та така.
13
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 6 години
Осмата серия не беше лош, даже напротив. Но си личи, че са наблегнали на спец ефектите. Но определено беше мнооого по-добър от седмата серия.
12
2
 
14
 
! Отговори
Българин преди 6 години
За съжаление развалиха трилогията. Колкото и да се опитват разни хора да ми обясняват как всеки филм е уникален за времето си и трябвало да се вкарат модерни неща...нищо не се е получило както трябва.It is time for Star wars ...to end. ..
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
личи си че коментари 10, 9 и 7 са на един и същи човек. Даже ако не се лъжа е същия платен "съдружник по нагласа на общественото мнение" (***) дето едно време се правеше на 10 различни човека тук и пропагандираше да гласуваме за Миглена Кулева...
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се има предвид , че за заснемането му са били необходими 10 квадрата зелен фон и 10 стажанта за компютърните ефекти, предполагам че вече са удвоили вложените пари . Беше едно време като Дж. Лукас ходи по света да търси подходящи места за заснемането и се изработваха скъпоструващи макети в реален размер.
9
7
 
5
 
! Отговори
Гого Димитров преди 6 години
Чакам девета серия
8
12
 
5
 
! Отговори
Storm Rider преди 6 години
Страхотен е много добро качество,
7
5
 
15
 
! Отговори
сб преди 6 години
Голям праз! Глупотевщина! И някои се радват. Този филм не струва и пукната стотинка!!!
6
14
 
6
 
! Отговори
Kyle Ren преди 6 години
Много си е хубав филма не знам какво не му харесвате супер си е има много екшън ефекти и история.
5
2
 
14
 
! Отговори
пепи преди 6 години
8 серия е нискокачествено порно.Имаше 20 артиста и 5 кораба.Даже rogue 1 е много по добър от 8 *** серия
4
2
 
15
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Простотия! Дисни, върнете ми парите!
3
1
 
23
 
! Отговори
Бозичка преди 6 години
Просто зрителите карат по инерция.Заглавието на филма продава...Дори магаре с меч да цвили цял филм,зрителите пак ще пълнят залите заради името.От това се възползва Дисни по празниците.Иначе Rogue One си заслужаваше,добър филм.Тоя последния и Силата се пробужда са боза(мое мнение...).Заприлича на тийн сага ама барай си меча.Поне вече не го чакам на големия екран,а очакванията вече са ми никакви.
2
6
 
4
 
! Отговори
проста работа преди 6 години
До socialenАко смяташ другите за луди,а себе си за нормален,значи определено нещо не ти е наред!Просто си задай правилните въпроси,за да получиш точните отговори!
1
8
 
27
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Все още има огромно количество хора, които плащат, за да гледат подобни щуротии. Дори се учудвам, че са само 100 мил. $