Рецептата Dnes: Печено свинско с хрупкава коричка

Бърза и лесна рецепта
27 дек 2017 10:58, Михаела Лазарова
1
Рецептата Dnes: Печено свинско с хрупкава коричка
Снимка: pixabay

Продукти:

1 и 1/2 кг свинско филе
сол, черен пипер
1 и 1/2 с.л. дижонска горчица
галета
2 ч.л. листа от мащерка или сушена мащерка
зехтин
1 кг брюкселско зеле

Приготвяне:

Загрейте фурната на 200 градуса. В тавичка сложете хартия за печене. Поставете филето и го овкусете със сол и черен пипер. Намажете го с горчицата.
В купа смесете галетата заедно с наситнената мащерка, след това нанесете галетата върху месото. Поръсете с малко зехтин. Печете месото до готовност.

Отделно в тавичка нарежете наполовина зелките, овкусете със сол, черен пипер и малко зехтин и запечете докато зелето омекне и стане златисто. 

Още апетитни рецепти може да намерите в Az-jenata.bg


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари