Секс ли? По-добре да изплета едни терлички!

Жените предпочитали книгите и плетките пред ласките в леглото
27 дек 2017 22:04, Красимир Ангелов
11
Секс ли? По-добре да изплета едни терлички!
Снимка: Flickr

Голяма част от дамите предпочитат да четат книги или дори да плетат, отколкото да се отдават на интимни страсти, пише британския "Дейли мирър", позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания.

Анкетата, обхванали 1000 жени на възраст между 18 и 50 години, показва, че ако им се предостави възможност да релаксират, повечето от тях ще се отдадат на четене и творчески хобита, вместо на секс с партньорите си.

Допитването сочи, че 37% от дамите предпочитат да разпускат с книга, 26 процента - във ваната, а 18 процента - с творчески хобита като плетене, шиене, рисуване и изработване на картички.

Само осем процента от участничките в анкетата са отдали предпочитанията си на секса.

"Съсредоточаването и радостта, която носят четенето и хобитата, ги правят идеално средство за отмора и противодействие на стреса", казва поведенческият психолог Джо Хемингс, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тез не са нормални!Не мога да плета,нямам и вана,секс му е майката:)
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Взех да се питам колко са истинските британци и дали раждаемостта им не е повлияна от мигрантите от колониите им. Като и тук - има едни малко по-особени, които раждат като все едно им плащат за това.
7
1
 
9
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
После да не се чудят жените,защо им изневерявали мъжете?!Обикновенно,един мъж търси навън онова,което не намира у дома!?Животът е като пясъчен часовник-едни плетат,други четат,а трети е....т,и докато се усетиш,той свършил?!
6
1
 
6
 
! Отговори
Бай Ганчев преди 6 години
Понеже са зле в тия тънки науки, затова са десет пъти повече от нас британците. Ние винаги сме най - голямата работа, след македонците, евреите и арменците, разбира се...👑🏦⌚🎓 Дай им да плетат и да четат на британките, за друго не стават. Е, да вземат да понаучат малко и нашите, няма да е зле.
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че някой е залетял да им дава ласки щото британките са заприличали на китове и е абсолютно разбираемо че не са особено заети с протриване на определени области с цел хващане на някой *** за роб, има си перфектни секс кукли за тая работа.
4
5
 
22
 
! Отговори
Бай Он преди 6 години
Че какво й пречи да си плете, докато прави секс? Е - малко са ограничени позите, ама ... нали сме кавалери!
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха!:)
2
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е докато плетете терлъчки ние вършееме и си живеем живота,поне докато му изтече гаранцията.Между другото какъв процент бъдещи стари моми са интервюираните може би 90%.
1
5
 
34
 
! Отговори
Бирено мече преди 6 години
Заповядайте в Студентското градче и вижте кое по - точно предпочитат ;)